Στα 1.496 τα νέα κρούσματα – 284 οι διασωληνωμένοι, 17 θάνατοι

    Ημερομηνία:

    Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 1496 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 4 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 167549, εκ των οποίων 51.9% άνδρες. Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6073 (3.6%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 53600 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    284 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 202 (71.1%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.6%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω.1185 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 17 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 6034 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3547 (58.8%) άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κόρες κλώνοι εντυπωσιακών γυναικών της showbiz! Το μήλο κάτω από τη… μαμά θα πέσει!

    Το πρόσφατο παράδειγμα της νεαρής Ονορ Μαρί Γουόρεν, που...

    Ραγδαία αύξηση των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, καλπάζουν οι διαγνώσεις σύφιλης

    Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι ειδικοί σχετικά με τη...

    Η σύζυγος Βωβού από το χλιδάτο lifestyle στις «συνεδρίες απελευθέρωσης»

    Η άλλοτε κοσμική persona της αθηναϊκής high society των...

    Έρχονται «ραβασάκια» για ασφάλεια, ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

    Πάνω από 355.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν ανταποκρίνονται σε...