Βουλή: Την Τετάρτη η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής για τα Τέμπη

    Ημερομηνία:

    Την Τετάρτη 25 Ιουνίου αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής που έλαβε το «πράσινο φως» της Ολομέλειας για να διερευνήσει τυχόν τέλεση του πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος από τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή στην υπόθεση των Τεμπών.

    Το προεδρείο της Βουλής κάλεσε τις κοινοβουλευτικές ομάδες να δηλώσουν έως την προσεχή Τρίτη τους βουλευτές που θα τοποθετηθούν μέλη της προανακριτικής. Από την ΝΔ θα οριστούν 14 μέλη μεταξύ των οποίων ο κ. Σταύρος Κελέτσης που πιθανότατα θα προταθεί για την θέση του προέδρου και ο κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος για την θέση του εισηγητή.

    Το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπηθεί από τους Μιλένα Αποστολάκη, Ευαγγελία Λιακούλη και Γιώργο Μουλκιώτη, ο ΣΥΡΙΖΑ από τους Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Γιώργο Παπαηλιού ή Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο. Η Νέα Αριστερά από τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και το ΚΚΕ από τον κ. Νίκο Καραθανασόπουλο. Η Ελληνική Λύση από τον Παράσχο Παπαδάκη η Νίκη πιθανότατα από τον κ. Τάσο Οικονομόπουλο και η Πλεύση Ελευθερίας από την κα Ελένη Καραγεωργοπούλου.

    Πρόθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι να εφαρμοστεί αντίστοιχη διαδικασία με εκείνη που ακολουθήθηκε για την περίπτωση του κ. Τριαντόπουλου και να παραπέμψει στο Δικαστικό Συμβούλιο τον κ. Καραμανλή με γρήγορες διαδικασίες έως το τέλος Ιουλίου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...