Παραίτηση Φλωρίδη και «συγγνώμη» από την κυβέρνηση για τον «βιαστή με την τυρόπιτα» ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

    Ημερομηνία:

    Παρέμβαση στην Ολομέλεια της Βουλής μετά το δριμύτατο «κατηγορώ» που της εξαπέλυσε το βράδυ της Τετάρτης ο Υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης για την υπεράσπιση που παρείχε στον «βιαστή με την τυρόπιτα» πραγματοποίησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου.

    Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας χωρίς να μπει στην ουσία της υπόθεσης ή να επιχειρήσει να διαψεύσει όσα της καταλόγισε ο υπουργός απαίτησε από την κυβέρνηση να της ζητήσει συγγνώμη και ζήτησε από τον κ. Φλωρίδη να παραιτηθεί.
    «Δίνω χρόνο έως ότου κάνω την κανονική μου τοποθέτηση για να μου ζητήσουν συγγνώμη και να παραιτηθεί ο Φλωρίδης. Δίνω χρόνο στον κυβερνητικό εκπρόσωπο που βρίσκεται στην Ολομέλεια να ενημερωθεί και να μου απαντήσει αν η κυβέρνηση υιοθετεί όσα είπε ο κ. Φλωρίδης στην συζήτηση για το έγκλημα των Τεμπών. Μίλησε ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης ο κ. Φλωρίδης και μάλιστα του κ. Μητσοτάκη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Στην συνέχεια ζήτησε από τον κ. Μαρινάκη να τοποθετηθεί και για τις καταγγελίες της κυρίας Μαρίας Καρυστινού.

    «Η Μαρία Καρυστιανού κατήγγειλε ότι της διαμηνύθηκε ότι μπορεί να πάθει κάποιο ατύχημα η ίδια ή το παιδί της και δεν έχετε απαντήσει. Όταν γίνεται τόσο σοβαρή καταγγελία δεν μπορεί ούτε να την θάβετε δια της σιωπής ούτε να μην απαντά ο πρωθυπουργός. Υπήρξε σοβαρή καταγγελία. Τροχαία έχουν γίνει πολλά και είναι περίεργα. Από τον Γ. Λαμπράκη, τον Α. Παναγούλη μέχρι μάρτυρες και κατηγορούμενους που γνωρίζω» είπε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εντοπίστηκαν και διασώθηκαν 352 μετανάστες νότια της Γαύδου

    Επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης 352 αλλοδαπών επιβαινόντων σε ξύλινη λέμβο πραγματοποιήθηκε...

    Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Ανατροπή η Ίντερ Μαϊάμι με «μαγικό» άγγιγμα Μέσι, 2-1 την Πόρτο

    Η Ίντερ Μαϊάμι βρέθηκε πίσω στο σκορ, αγχώθηκε, αλλά ο Λιονέλ Μέσι ήταν...

    Νέα 24ωρη απεργία της ΠΕΝΕΝ: Δεμένα στο λιμάνι της Πάτρας τα πλοία – ΦΩΤΟ

    Σε φάση μετωπικής σύγκρουσης εισέρχονται οι απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ενωσης...