Πληρώνουμε και εμείς τον πόλεμο, λέει ο Νετανιάχου, γιατί… «αναβλήθηκε δεύτερη φορά ο γάμος του γιου μου»

    Ημερομηνία:

    Για το «προσωπικό κόστος» που έχει στον ίδιο και την οικογένειά του ο πόλεμος με το Ιράν μίλησε ο Μπένιαμιν Νετανιάχου, προκαλώντας όμως αλγεινή εντύπωση για το ποιο είναι αυτό.

    Αφού παρέπεμψε στον βομβαρδισμό του Λονδίνου από τους Γερμανούς τον χειμώνα του 1940, ο Νετανιάχου αναφέρθηκε στην αναβολή του γάμου του γιου του και μάλιστα για δεύτερη φορά.

    Οι δηλώσεις, όπως αναφέρει ο Guardian, έγιναν από τη Μπιρσέμπα, μπροστά στο νοσοκομείο που χτυπήθηκε το πρωί της Πέμπτης από ιρανικό πύραυλο. Και, όπως σημειώνει η βρετανική εφημερίδα, έρχονται την ώρα που οι Ισραηλινοί επικρίνουν τον πρωθυπουργό γιατί είναι όλο και περισσότερο αποκομμένος από την καθημερινότητα.

     

    «Μου θυμίζει πραγματικά τους Βρετανούς κατά τη διάρκεια του blitz. Περνάμε ένα blitz», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν άνθρωποι που σκοτώθηκαν, οικογένειες που θρήνησαν αγαπημένους τους, το εκτιμώ πραγματικά αυτό».

    «Ο καθένας από εμάς επωμίζεται ένα προσωπικό κόστος και η οικογένειά μου δεν έχει εξαιρεθεί», είπε και επισήμανε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γάμος του γιου του Αβνέρ έπρεπε να αναβληθεί. Πρόσθεσε ότι και η αρραβωνιαστικιά του γιου του ήταν απογοητευμένη, πόσο μάλλον η μητέρα του γαμπρού, «η ηρωίδα σύζυγό μου Σάρα».

    Ο Αβνέρ Νετανιάχου αρχικά είχε προγραμματίσει να γίνει τον Νοέμβριο, αλλά ο γάμος αναβλήθηκε για λόγους ασφαλείας. Η νέα ημερομηνία ήταν τη Δευτέρα, παρά την απειλή διαδηλώσεων της αντιπολίτευσης. Μάλιστα τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο πρωθυπουργός επρόκειτο να πάρει μερικές ημέρες άδεια, αναφορές που μπορεί να έκαναν τους Ιρανούς να χαλαρώσουν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εκδήλωση «ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ» την Πέμπτη 26/6

    Ως πολιτική οργάνωση «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» καλούμε στην εκδήλωση «ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ» την Πέμπτη...

    ΤΡΑΓΙΚΟ: Λιποθύμησε και πέθανε έξω από τα Δικαστήρια

    Σοκ προκάλεσε το πρωί της Πέμπτης στην Αμαλιάδα ο αιφνίδιος θάνατος...

    ΕΣΗΕΠΗΝ: Ψήφισμα κατά της σφαγής των αμάχων στην Παλαιστίνη

    Την αιματοχυσία στην Παλαιστίνη, με  τα χιλιάδες αθώα θύματα αμάχων...

    Συνάντηση Κατσανιώτη – Κικίλια για τα λιμάνια Πάτρας και Αιγίου

    Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής επισκέφθηκε ο πρώην...