Κατερίνα Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Ίσως είναι καλύτερο οι δρόμοι των ανθρώπων να χωρίζουν»

    Ημερομηνία:

    Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον Ανέστη Ευαγγελόπουλο στην πρεμιέρα του vidcast του. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha θέλησε να μιλήσει για την πολύ έντονη on air σχέση που είχε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στην καθημερινή της εκπομπή.

    Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε αρχικά πως «ίσως θα έπρεπε να το είχα διαχειριστεί διαφορετικά με τον Ανδρέα. Ο Ανδρέας μού έμαθε πάρα πολλά, δηλαδή είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που από το OPEN μέχρι που πήγα στον Alpha συνεργαζόμουν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Θέλω να πω ότι πολλές φορές μου λείπει. μου λείπει και τηλεοπτικά. Του έχω μια αγάπη και έναν σεβασμό».

    «Θαυμάζω την αγάπη που έχει με τον αδελφό του, πολλές φορές έβλεπα τη συγκίνηση στα μάτια του για πάρα πολλά θέματα. Έχει μια πολύ όμορφη ψυχή, μια ψυχή μικρού παιδιού. Και αυτόν κάτι τον έκανε πολλές φορές πιο οξύθυμο, όπως έκανε και εμένα και ίσως δεν μπορέσαμε και οι δύο αυτή την ένταση να την καλμάρουμε. Γιατί πιστεύω ότι και ο Ανδρέας με αγαπάει και νοιάζεται για μένα. Δηλαδή στενοχωρήθηκα που έμαθε ότι παντρεύομαι και δεν μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί ήξερε ότι αυτό το θέλω πολύ μέσα μου».
    «Ξέρεις πόσες φορές θέλω να τον πάρω τηλέφωνο;»

    «Αν καμιά φορά δω απέναντι στη Φαίη (σ.σ. Σκορδά) ή δω στα sites ότι ο Ανδρέας είναι άρρωστος, ξέρεις πόσες φορές θέλω να τον πάρω τηλέφωνο; Μετά όμως λέω “ρε συ, έχει τοποθετηθεί για μένα πολύ ακραία, έχει κάνει δηλώσεις που με αδίκησαν, γιατί το έκανε αυτό;”. Μετά σκέφτομαι μήπως τον μπρίζωσαν κάποιοι άλλοι, μήπως δεν ήταν έτσι».

    «Ίσως κάποια στιγμή πρέπει να κάτσω με τον Ανδρέα να κάνουμε μια κουβέντα και να λυθεί όλο. Θέλω να είναι καλά και χαίρομαι που είναι καλά. Βλέπω ότι και απέναντι έχει κάτι κρεσέντα, δεν ήταν μόνο σε μένα, αλλά είναι λογικό. Οι άνθρωποι που είναι μιας άλλης γενιάς και έχουν ζήσει πολλές δόξες στην τηλεόραση και βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά, είναι λογικό. Μόνο αγάπη και ευγνωμοσύνη έχω απέναντι του πια» συμπλήρωσε, ακόμα, η Κατερίνα Καινούργιου στη νέα της διαδικτυακή συνέντευξη.

    «Ξέρω ότι φέτος ήμουν πάρα πολύ καλά και ο Ανδρέας ήταν, επίσης, πάρα πολύ καλά. Οπότε κάποιες φορές ίσως είναι καλύτερο οι δρόμοι των ανθρώπων να χωρίζουν, χωρίς κακίες. Δηλαδή ο Ανδρέας είπε κάποια πράγματα που με πείραξαν και με πλήγωσαν, δεν το συνέχισε όμως μετά κι αυτός».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” ο Γιώργος Γεωργαντόπουλος – ΦΩΤΟ

    Θρήνος στην οικογένεια του γνωστού Πατρινού και πρώην Μίστερ...

    «Έθαψα το παιδί μου μόνη»: Το σκοτεινό παρελθόν της βασίλισσας της καθαριότητας – Bιασμοί, κακοποίηση και μοναξιά

    Ήταν θυελλώδης, δυνατή και αμφιλεγόμενη. Η Κιμ Γούντμπερν δεν φοβήθηκε ποτέ...

    Μάικλ Έρικ Κουρίλα, ο επονομαζόμενος «Γορίλας»: Ο στρατηγός που πιέζει τον Τραμπ να χτυπήσει με βόμβες «bunker buster» το Ιράν

    Η στρατηγική του Ντόναλντ Τραμπ απέναντι στο Ιράν φαίνεται να διαμορφώνεται από έναν...

    Δ.Ο.Υ. Αιγίου-Ενισχύεται με προσωπικό και πολλαπλασιάζει τους ελέγχους

    Έδρα στο Αίγιο θα έχουν φέτος πολλοί φοροελεγκτές της...