Πάτρα: 10η ημέρα απεργίας των ναυτεργατών και συνεχίζουν – Σοβαρό το πρόβλημα στο Λιμάνι

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση αναφέρεται: Έπειτα από πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο «SUPERFAST III» χθες τα μεσάνυχτα, εκτέθηκαν για άλλη μια φορά τα δίκαια αιτήματα της Ένωσής μας για τα πληρώματα των πλοίων της Αδριατικής.

    Στην χθεσινοβραδινή σύσκεψη, που έγινε κατόπιν αιτήματος της ΠΕΝΕΝ, συμμετείχαν σύσσωμοι όλοι οι απεργοί με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ένωσής μας.

    Την ATTICA GROUP στην σύσκεψη εκπροσώπησαν οι κ.κ Κυριάκος Μάγειρας, Παναγιώτης Δικαίος και ο Πρόεδρος του ΣΕΕΝ Διονύσης Θεοδωράτος.

    Μετά από εκτενή συζήτηση κατατέθηκε από τους ανωτέρω για πρώτη φορά ολοκληρωμένη πρόταση στα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του κλάδου μας.

    Θεωρούμε ότι έχουν γίνει σημαντικά βήματα στην κατεύθυνση ικανοποίησης των αιτημάτων μας. Το Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ αποφάσισε την προκήρυξη νέας 24ωρης απεργίας για τα Ε/Γ- Ο/Γ της γραμμής Πάτρας – Ηγουμενίτσας – Ιταλίας.

    Έναρξη Τετάρτη 25/6 ώρα 06.00 π.μ – λήξη Πέμπτη 26/6 ώρα 06.00 π.μ. 

    Σχετικά με το προσωπικό ασφαλείας, ήδη η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ έχει καταθέσει στις εμπλεκόμενες ναυτιλιακές εταιρίες και στους Πλοιάρχους των πλοίων που απεργούν, τον αριθμό, το προσωπικό και τα ονοματεπώνυμα των μελών μας που θα αποτελέσουν το προσωπικό ασφαλείας για την επιστασία μας κατά την διάρκεια της εξαγγελλόμενης 24ωρης απεργίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μηχανή παρέσυρε μικρό παιδί και το εγκατέλειψε

    Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην...

    Αρειανοί κατέλαβαν τη Νέα Υόρκη – Ο άνθρωπος που τρόμαξε την Αμερική

    30 Οκτωβρίου 1938  Το ρολόι έδειχνε 8 ακριβώς στη Νέα...

    Νεοχώρι Κυλλήνης: Η σπάνια ασθένεια που ξεκληρίζει ολόκληρη οικογένεια

    Ούτε η λέξη «αναλγησία» δεν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει...

    Θρήνος για 17χρονο αθλητή από χτύπημα μπάλας στον λαιμό: «Έφυγε κάνοντας αυτό που αγαπούσε»

    Μία ασύλληπτη τραγωδία έχει συγκλονίσει τον αθλητικό κόσμο της...