Αντώνης Χαροκόπος για τη λειτουργία της Δομής για τον Αυτισμό στην Πάτρα- «Πότε θα παραδοθεί;»

    Ημερομηνία:

    Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»Αντώνης Χαροκόπος, πρόκειται να καταθέσει ερώτηση στη συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Πατρέων, με θέμα την καθυστέρηση στην αποπεράτωση και λειτουργία της δομής για τα άτομα με αυτισμό, που περιλαμβάνει Κέντρο Ημέρας και Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

    Παρά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου από το 2021 και τις πέντε παρατάσεις που έχουν δοθεί στον εργολάβο, το έργο παραμένει ημιτελές, προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους γονείς και τις οικογένειες των ατόμων με αυτισμό.

    Ο κ. Χαροκόπος ζητά απαντήσεις από τη Δημοτική Αρχή σε δύο βασικά ερωτήματα:

    Α) Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση και η παράδοση της δομής προς λειτουργία;
    Β) Εάν και πώς ο Δήμος, ως πολιτικά υπεύθυνος φορέας, παρακολούθησε τις εργασίες κατά τη διάρκεια των παρατάσεων και ποιες παρεμβάσεις έγιναν από τον εργολάβο όλο αυτό το διάστημα.

    Σκοπός της ερώτησης είναι να διασφαλιστεί ότι η δομή θα παραδοθεί εγκαίρως, ώστε να μπορέσουν να εκδοθούν οι απαραίτητες άδειες και να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τη στελέχωση με το κατάλληλο προσωπικό, προτού ξεκινήσει η νέα περίοδος λειτουργίας τον Σεπτέμβριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Champions League: Τρομερή με 5άρα η Μπόντο, όλα μηδέν σε Τουρκία και Σκωτία

    Πανέτοιμη για την παρθενική της συμμετοχή στη League Phase...

    Χωρίς νέες κρατήσεις τα ξενοδοχεία της Δυτικής Αχαΐας μετά την πυρκαγιά

    Οι φωτιές που έπληξαν την Δυτική Αχαΐα και την...

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη – 16 ημέρες μετά…

    Τρεις εβδομάδες μετά την τραγωδία στο Mont Blanc των...

    Ο Τραμπ διέταξε να αναπτυχθεί αρμάδα πολεμικών πλοίων στα ανοιχτά της Βενεζουέλας

    Ο Ντόναλντ Τραμπ διέταξε να αναπτυχθεί αμφίβια αρμάδα, συμπεριλαμβανομένων τριών πυραυλοφόρων...