Ανοίγει για τους αστέγους το Δημοτικό Υπνωτήριο της Πάτρας

    Ημερομηνία:

    Από τον Δήμο Πατρέων και τον Κοινωνικό Οργανισμό (ΚΟΔΗΠ), ανακοινώνεται η  λειτουργία  Υπνωτηρίου για την φιλοξενία αστέγων, από το Σάββατο 13, έως και την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου, λόγω των μετεωρολογικών προβλέψεων για επικράτηση ψύχους και  έντονων καιρικών φαινομένων.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διανυκτερεύσουν σε χώρο του κτιρίου, που στεγάζεται ο Ξενώνας Αστέγων του Δήμου Πατρέων, επί  της Μπουκαούρη 100 και Γούναρη.

    Η υποδοχή θα γίνεται από τις 7 έως τις 9 μ.μ. και η φιλοξενία των Αστέγων θα είναι δυνατή έως τις 9 π.μ. της επόμενης ημέρας.

    Για την ενημέρωση του πληθυσμού των αστέγων της πόλης μας η Ομάδα Δρόμου του ΚΟΔΗΠ, θα περιηγηθεί στην πόλη, αύριο Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου, από τις 6 έως τις 8 μ.μ., προκειμένου να εντοπίσει πιθανά σημεία που διαμένουν άστεγοι συμπολίτες μας και να τους ενημερώσει για την δυνατότητα διαμονής τους στο Υπνωτήριο.

    Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο εξής τηλέφωνο2610342995, από τις 8 π.μ. έως τις 9 μ.μ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    13χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του – Εξετάζουν σενάρια διαδικτυακού challenge ή bullying

    Μία ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Φυλή, όπου ένα παιδί μόλις 13 χρόνων...

    Χτύπησε με το ΙΧ του πεζό και τον εγκατέλειψε αβοήθητο

    Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του...

    Ο «Φιλοκτήτης» ανοίγει την ενότητα των Θεατρικών Παραστάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας

    Η ενότητα των θεατρικών παραστάσεων του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας...

    ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: Συμμετοχή στο «2ο Φεστιβάλ Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας Φιλόξενη Γη»

    Ένα ταξίδι-εμπειρία ζωής έζησε η χορευτική ομάδα του Λυκείου των...