Άνδρας τραυμάτισε το 6 μηνών βρέφος του, όταν πήγε να χτυπήσει την σύζυγό του – Στο νοσοκομείο το παιδί

    Ημερομηνία:

    Δικογραφία σε βάρος άνδρα σχηματίστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδειάς για περιστατικό που σημειώθηκε στις 25 Ιουνίου σε καταυλισμό στη Θήβα, έπειτα από ενημέρωση που έλαβαν οι αρχές από το Τμήμα Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας Ομονοίας.

    Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, ο άνδρας φέρεται, κατά τη διάρκεια επεισοδίου με τη σύζυγό του, να τραυμάτισε εκ παραδρομής το έξι μηνών παιδί τους, ενώ επιχειρούσε να ασκήσει βία σε βάρος της. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, στη συνέχεια της απαγόρευσε να μεταβεί με το βρέφος στο νοσοκομείο για την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

    Η γυναίκα περίμενε να κοιμηθεί ο άνδρας και τις πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας πήρε το παιδί και το μετέφερε σε νοσοκομείο στην Αθήνα.

    Η μητέρα πρόκειται να μεταβεί στο Αστυνομικό Τμήμα Λιβαδειάς για να καταθέσει για το περιστατικό, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις του παιδιού. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν την υπόθεση.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Ερωτευμένοι στο Φισκάρδο – ΒΙΝΤΕΟ

    Πριν από περίπου 15 ημέρες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα παντρεύτηκαν...

    Παραμένει πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

    Πολύ υψηλή κατηγορία κινδύνου ( 4) προβλέπει ή Γενική...

    Με έπιασε από το λαιμό και με χτύπησε, περιγράφει η 21χρονη για τον οδηγό ταξί

    Τα όσα έζησε όταν οδηγός ταξί της επιτέθηκε επειδή αρνήθηκε να πληρώσει έξτρα χρέωση,...

    Δόθηκε λύση στο θέμα της σύνδεσης των «Καραχαλέικων» με τον νέο αυτοκινητόδρομο

    Δόθηκε λύση στο θέμα που είχε δημιουργηθεί για τα...