Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη τους στην κούνια

    Ημερομηνία:

    Σε μία από τις πιο ευτυχισμένες φάσεις της ζωής τους φαίνεται πως βρίσκονται ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, οι οποίοι απολαμβάνουν την καθημερινότητα στο πλευρό της κόρης τους, λίγους μόλις μήνες μετά τη γέννησή της.

    Το ζευγάρι, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Σεπτέμβριο του 2023, βιώνει την ομορφιά αλλά και την πρόκληση της νέας ζωής ως γονείς. Οι δύο τους μοιράζονται συχνά με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμές από την οικογενειακή τους ζωή, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

    H Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία, με μία δόση χιούμορ αλλά και γλυκύτητας, σχολίασε: «Άμα δεν σας σηκώνει το τηλέφωνο να ξέρετε… Το μωρό φοβάται τον κακό τον λύκο, δεν μπορούσε να κοιμηθεί».

    Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Οι τρυφερές στιγμές με την κόρη τους στην κούνια

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τιμές τροφίμων: Αύξηση 9,5% στο ελαιόλαδο και διψήφιες ανατιμήσεις σε φρούτα και καφέ

    Η οικονομική πίεση στο καλάθι της νοικοκυράς ενισχύθηκε με νέες...

    Το πρώτο ψηφιακό έθνος του κόσμου

    Σε όλες τις γλώσσες του κόσμου υπάρχουν λέξεις που...

    Ακρίβεια: Γιατί εκτοξεύτηκαν οι τιμές στο κρέας

    Η εξάπλωση της ευλογιάς των αιγοπροβάτων οδηγεί στην αναγκαστική θανάτωση χιλιάδων ζώων και...

    Η ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ: Δείτε πόσα σπίτια κάηκαν στην Αχαϊα σε κάθε περιοχή – ΛΙΣΤΑ

    Συνολικά 221 κτίρια καταγράφηκαν με ζημιές από τις πρόσφατες φωτιές...