Παραλιακό Μέτωπο: Πρόσκληση για κατάθεση προτάσεων από τον Δήμο Πατρέων

    Ημερομηνία:

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής:

    Ο Δήμος Πατρέων υπόγραψε στις 8 του περασμένου Μαΐου, τη σύμβαση για την εκπόνηση της μελέτης ανάπλασης του Θαλάσσιου Μετώπου της Πάτρας,  με την βραβευμένη ομάδα μελετητών που προέκυψε από τον πανελλήνιο διαγωνισμό ιδεών για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης της πόλης μας.

    Την προηγούμενη περίοδο έγινε δημόσια διαβούλευση  στο αντικείμενο της ανάπλασης. Ωστόσο καλούνται εκ νέου από 1 έως 15 Ιουλίου, φορείς ή συλλογικότητες που θέλουν να  καταθέσουν συγκεκριμένες προτάσεις, να τις προσκομίσουν στη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, προκειμένου να τεθούν υπόψη των μελετητών ώστε το τελικό αποτέλεσμα της μελέτης να ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του Πατραϊκού λαού.

    Θυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο του 2021 διοργανώθηκε από την Δημοτική Αρχή, έκθεση των μελετών του Πανελλήνιου Ανοικτού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού για την «Ανάπλαση του Παραλιακού Μετώπου της Πάτρας», στα Παλαιά Σφαγεία. Εκεί παρουσιάστηκαν στους δημότες και στους ειδικούς, από τους μελετητές οι τρεις βραβευμένες μελέτες τους και επί της ουσίας ξεκίνησε και ο διάλογος με την πόλη για το θαλάσσιο μέτωπο της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Γιάννης Αντετονκούμπο βιντεοσκοπείται από τον Πατρινό Κωνσταντίνο Λιόπετα – Δείτε το backstage

    O Πατρινός κινηματογραφιστής Κωνσταντίνος Λιόπετας διακρίνεται για την ξεχωριστή του ματιά...

    Ο καραγκιόζης στις γειτονιές της Πάτρας και τον Ιούλιο

    Με την πραγματοποίηση  τεσσάρων νέων παραστάσεων συνεχίζεται τον μήνα...

    Η Πάτρα πορεύτηκε στους δρόμους της jazz – ΦΩΤΟ

    H Πάτρα από την Παρασκευή 27 Ιουνίου και για...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Χαράλαμπος Μπονάνος στην Τελετή έναρξης ναυτικής εβδομάδας 2025 – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Τελετή έναρξης ναυτικής εβδομάδας...