Οι παραστάσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της οδού Ρίτσου ξεκινάνε και σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αποστόλης Αγγελής, φέτος το πατρινό θεατρικό κοινό θα δει τον χώρο αυτόν ανανεωμένο.
Ήδη, σύμφωνα με τα όσα είπε στον Max Fm, οι εξέδρες που είναι να προμηθευτούν θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο αφού οι διαδικασίες με τον ανάδοχο για τον διαγωνισμό που έγινε έχουν προχωρήσει και όλα είναι έτοιμα. Τι σημαίνει αυτό; Η πλαστική καρέκλα που ήταν ένα στοιχείο τα προηγούμενα καλοκαίρια είχε σχολιαστεί αρνητικά από πολλούς, φέτος καλώς εχόντων των πραγμάτων δεν θα υπάρχει.
Από εκεί και πέρα μένει να δούμε τι άλλα στοιχεία θα έχει αυτή η ανακαίνιση του χώρου, ενός χώρου που σύμφωνα με πολλούς, έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλος για εκδηλώσεις πολιτισμού και ειδικότερα για θεατρικές παραστάσεις και μάλιστα αρχαίας δραματουργίας. Όπως και να έχει το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας θα λείψει και το φετινό πολιτιστικό καλοκαίρι για την πόλη.