ΠΑΤΡΑ: Πανστρατιά για να μην καταργηθεί το Λύκειο Ερυμάνθειας – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ερυμάνθειας η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να καταργήσει το Λύκειο Ερυμάνθειας και να το μετατρέψει σε λυκειακές τάξεις, προσαρτώμενες στο υφιστάμενο Γυμνάσιο.

    Σήμερα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας έξω από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης, στην Πάτρα.

    Μεταξύ άλλων παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο τέως Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στελέχη της Νέας Αριστεράς, εκπαιδευτικοί και γονείς.

    Το Λύκειο Ερυμάνθειας στεγάζεται σε υπερσύγχρονο σχολικό συγκρότημα, που κατασκευάστηκε το 2018 με ευρωπαϊκή χρηματοδότηση ύψους 4,7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ στη συνέχεια ενισχύθηκε με ψηφιακό εξοπλισμό αξίας 300.000 ευρώ.

     

    ΠΑΤΡΑ: Πανστρατιά για να μην καταργηθεί το Λύκειο Ερυμάνθειας - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Πανστρατιά για να μην καταργηθεί το Λύκειο Ερυμάνθειας - ΦΩΤΟ ΠΑΤΡΑ: Πανστρατιά για να μην καταργηθεί το Λύκειο Ερυμάνθειας - ΦΩΤΟ

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...