Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Φιλιππίδης έφυγε, ο Χαλκιάς έρχεται

    Ημερομηνία:

    Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης αποτελεί παρελθόν από τη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» μετά το μπαράζ καταγγελιών εναντίον του για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. Μετά από την απομάκρυνσή του ο Τάσος Χαλκιάς δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στη σειρά.

    Φλίγκος

    Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και επιβεβαίωσε την πρόταση που του έγινε, σχολιάζοντας πως δεν θέλει να τραβά τα φώτα πάνω του σε βάρος άλλων ανθρώπων.

    ICECAP

    «Μου τηλεφώνησε ο κύριος Καραγιάννης για έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απώλεια του κύριου Φιλιππίδη θα γίνει πολύ εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κύριο Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει.

    Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά. Είναι μια πολύ ωραία σειρά. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, ούτε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ούτε αν τελικά θα τα βρούμε ή αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει» ανέφερε ο Τάσος Χαλκιάς.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα τρία λάθη που κάνουν οι γυναίκες όταν επιλέγουν σύντροφο

    Πολλές γυναίκες αναζητούν έναν σύντροφο για μία μακροχρόνια σχέση,...

    Πώς να διακόψετε κάποιον που μιλάει ασταμάτητα – Τρεις τρόποι και παραδείγματα

    Συχνά, κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης ή κοινωνικής...

    ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ τις 8 περιοχές που θα μείνουν χωρίς νερό το πρωί της Τετάρτης

    Πλημμελής έως και  πλήρης διακοπή υδροδότησης λόγω επείγουσας εργασίας...