Η Ειρήνη Μουρτζούκου συνελήφθη για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συρροή ενώ λίγο μετά τις 21:15, στη ΓΑΔΑ έφτασε ο δικηγόρος της Νίκος Αλεξανδρής, ο οποίος ενημερώθηκε για την υπόθεση και συνομίλησε μαζί της.
Εξερχόμενος, ο κ. Αλεξανδρής είπε «πράγματι συνελήφθη σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτού Αχαΐας. Σήμερα Τρίτη θα προσαχθεί ενώπιον του κ. Ανακριτού και θα ακολουθήσει η νόμιμη διαδικασία».
Σε ερώτηση για την κατάσταση της εντολέως του, ο κ. Αλεξανδρής τόνισε ότι «την είδα, σίγουρα δεν είναι σε καλή κατάσταση. Περιμένει όμως να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, για να μιλήσει, να πει αυτά που θέλει να πει και λέει τόσο καιρό».
Θα πάρουμε τη δικογραφία και θα μπορέσουμε να απαντήσουμε σε κάθε μία από της κατηγορίες.
Η ίδια θεωρεί, υποστηρίζει ότι είναι αθώα και περιμένει να φανεί αυτό στα πλαίσια της δίκης».
Η Ειρήνη Μουρτζούκου συνελήφθη για την υπόθεση των θανάτων τριών παιδιών στην Πάτρα. Τα δυο δικά της παιδιά που «έχασαν» τη ζωή τους ξαφνικά, αλλά και το μωρό φίλης της που πέθανε το 2021.