ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Ζήτησε τα δεδουλευμένα της και βρέθηκε στο τμήμα…

    Ημερομηνία:

    Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ-ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: Ξεπερνά κάθε όριο πρόκλησης η στάση της εργοδοσίας της επιχείρησης επεξεργασίας γαλακτοκομικών προϊόντων «Δήμας» στην Ηλεία, που σε απαίτηση εργαζόμενης στο χώρο να της καταβληθούν τα δεδουλευμένα της από υπερωριακή εργασία, αφού αρχικά της αναφέρθηκε ότι απολύεται, η εργοδοσία προχώρησε και στην κλήτευσή της στο Αστυνομικό Τμήμα Βάρδας!

    Συγκεκριμένα, η εργαζόμενη είχε σύμβαση 6ήμερης εργασίας για απασχόληση 6 ωρών και 40 λεπτών τη μέρα. Αντί αυτού, εργαζόταν 6ήμερο με 8ωρο, χωρίς να πληρώνεται την υπερωριακή εργασία της. Στην προσπάθειά της τον τελευταίο μήνα να πάρει τα δεδουλευμένα της, η εργοδοσία μετά τους διάφορους ελιγμούς της, απέλυσε την υπάλληλο.

    Στο χώρο της επιχείρησης, το μεσημέρι της Τρίτης, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση από το Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών Δυτικής Αχαΐας -Ανδραβίδας- Κυλλήνης , παρουσία της εργαζόμενης, όπου απαιτήθηκε η επιστροφή της στη δουλειά, η πληρωμή όλων των δεδουλευμένων της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ: Ετσι τα σκότωσα!

    Ακόμα και τους πιο ψύχραιμους σοκάρουν τα όσα περιέγραψε...

    Wimbledon: Σβιόντεκ και Μπέντσιτς συνθέτουν το ζευγάρι του 2ου ημιτελικού – Βίντεο

    Συμπληρώθηκε το παζλ των ημιτελικών του Wimbledon στο ταμπλό των γυναικών. Ίγκα...

    Γαλλία: Έρευνα στα γραφεία του Εθνικού Συναγερμού για παράνομη χρηματοδότηση

    Έρευνα είναι σε εξέλιξη στην έδρα του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος Εθνικός...