Έγκλημα στον Κάρδαμο Ροδόπης: 21χρονη μαχαίρωσε και σκότωσε 66χρονο – Το θύμα βρέθηκε νεκρό στην αυλή του σπιτιού του

    Ημερομηνία:

    Άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στον Κάρδαμο Ροδόπης, με θύμα έναν 66χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην αυλή του σπιτιού του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, το φονικό αποκαλύφθηκε στις 10:40, όταν περίοικοι κάλεσαν το κέντρο της Άμεσης Δράσης, αναφέροντας ότι υπήρχε ένα άτομο αιμόφυρτο στην αυλή του σπιτιού του.

    Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έναν 66χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στην άνω θωρακική χώρα.

    Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για το περιστατικό και οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη μιας 21χρονης γυναίκας, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη είχε έντονο διαπληκτισμό με το θύμα και αμέσως μετά τη δολοφονία τράπηκε σε φυγή.

    Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής Κομοτηνής και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρότες στην περιμετρική, πανζουρλισμός στην Πάτρα… και παρέμβαση Εισαγγελέα!

    Οι αγρότες στην περιμετρική έστειλαν και χθες μήνυμα στην...

    Ακράτα: Η 5η συνάντηση Φιλαρμονικών με 100 μουσικούς (Βίντεο-Φωτο)

    Στην αίθουσα θεάτρου του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννησις»...

    Νέο σοκαριστικό τροχαίο στην Δυτ. Ελλάδα: Διασωληνώθηκε δικυκλιστής – φωτό

    Δίκυκλο που οδηγούσε ο άνδρας που τραυματίστηκε, με κατεύθυνση...

    Πάτρα: Στη «Μέριμνα» το Σωματείο Εθελοντών Πυροσβεστών Αχαΐας

    Το Κέντρο ΜΕΡΙΜΝΑ εκφράζει τις πιο θερμές ευχαριστίες του...