Πέθανε ο 48χρονος, ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί από ανήλικο στα Γλυκά Νερά τον περασμένο Μάιο και από τότε νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο.
Ο 48χρονος μετά την επίθεση που είχε δεχτεί μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ευαγγελισμού σε κρίσιμη κατάσταση καθώς είχε αιμάτωμα στο κεφάλι από τον άγριο ξυλοδαρμό από τον ανήλικο στα Γλυκά Νερά. Την είδηση του θανάτου του μετέδωσε το Open.
Εξαιτίας της επίθεσης ο άνδρας είχε πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις κλειστού τύπου, ένα υποσκληρίδιο αιμάτωμα, εκτεταμένες εγκεφαλικές θλάσεις, καθώς και εστιακή υπαραχνοειδού αιμορραγία.
Σε βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση φαίνεται ο 17χρονος να φτάνει με ένα πατίνι κοντά στον άνδρα, να το παρκάρει και να του ρίχνει μια μπουνιά.
Ο 48χρονος έδειχνε να μην ξέρει που βρίσκεται και μετά την μπουνιά που δέχτηκε έπεσε αναίσθητος στο έδαφος με τον 17χρονο να αποχωρεί βρίζοντας τον.