Με εγκαύματα σε κρανίο, αυχένα και πρόσωπο ο 16χρονος που του έβαλε φωτιά 20χρονος – «Θα διαλυθούμε»

    Ημερομηνία:

    Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό στο Ίλιον, όπου ένας 20χρονος περιέλουσε έναν 16χρονο με αντισηπτικό στο κεφάλι, και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Το θύμα, βρισκόταν σε σπίτι φίλου του, ενώ όπως κατήγγειλε η μητέρα του, έβλεπε τον δράστη για πρώτη φορά.

    Όλα συνέβησαν ενώ το αγόρι καθόταν στον καναπέ, στο σπίτι φίλου του. Τότε ο 20χρονος τον περιέλουσε στο κεφάλι με αντισηπτικό και στη συνέχεια του έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Ο 16χρονος άρχιζε να καίγεται και καλούσε σε βοήθεια.

    Άμεσα ο φίλος του θύματος κάλεσε ασθενοφόρο μεταφέροντας τον 16χρονο στο νοσοκομείο Παίδων με εγκαύματα στο κρανίο, τον αυχένα και το πρόσωπο.

    O 20χρoνος μόλις έφτασε το ΕΚΑΒ το έσκασε, ωστόσο, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα στο Περιστέρι και του πέρασαν χειροπέδες.

    Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου διατάχθηκε η αναβολή της υπόθεσης για τις 12 Ιουνίου ενώ το θύμα προσπαθεί να σβήσει από το μυαλό του τον εφιάλτη που έζησε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα: Έγινε χαμός όταν ο Αλόνσο έβγαλε τον Βινίσιους – «Εγώ αλλαγή; Φεύγω από την ομάδα»

    Ήταν ένα Clasico γεμάτο πάθος, ένταση, σκληρά μαρκαρίσματα, αποβολή...

    ΣΥΡΙΖΑ σε… νευρική κρίση – Ποιοι μιλούν με ποιους για την επόμενη ημέρα στην Κουμουνδούρου

    Σε κατάσταση νευρικής κρίσης βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά την αποχώρηση Τσίπρα, και...

    ΑΡΑΞΟΣ: Το 2026 σύνδεση με τη Ζυρίχη

    Ετοιμη να «απογειωθεί» κι αυτήν τη φορά σε μια...