Καταγγελία Δήμου Πατρέων: Χωρίς ρεύμα παιδικός σταθμός εν μέσω καύσωνα

    Ημερομηνία:

    Η ανακοίνωση:

    Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κίνηση της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ να προχωρήσουν στη διακοπή της παροχής του ρεύματος σε παιδικό σταθμό του Δήμου Πατρέων το μεσημέρι της Τρίτης, χωρίς καμία προειδοποίηση προς τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) και μάλιστα για οφειλή που δεν του έχει βεβαιωθεί.

    Είναι απαράδεκτο να κόβεται το ρεύμα σε μια τόσο ευαίσθητη δομή και να μην επανασυνδέεται άμεσα, πόσο μάλλον όταν ο λογαριασμός που δεν είχε σταλεί στον ΚΟΔΗΠ, αποπληρώθηκε αμέσως.

    Είναι γνωστό ότι η ΔΕΗ και ο ΔΕΔΔΗΕ, δρουν με απόλυτα ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και δεν διστάζουν να  κόψουν το ρεύμα ακόμα και σε ευπαθείς ομάδες ή σε μακροχρόνια ανέργους, αυτό επιτάσσει  η απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας με τις υπέρογκες χρεώσεις για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη, όταν οι λαϊκές οικογένειες δεν μπορούν να βγάλουν το μήνα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Επικίνδυνη η οδήγηση στη Γούναρη – Κανένα μέτρο δεν λαμβάνεται

    Τα  παρανόμως σταθμευμένα οχήματα στην οδό Γούναρη αναγκάζουν τους...

    Πάτρα: Τέσσερα χρόνια με κατεστραμμένη Μαρίνα

    Μας χωρίζουν πλέον 27 ημέρες από το να συμπληρωθούν...

    Πάτρα: Το μόνιμο πρόβλημα στα Ροϊτικα

    Κουράστηκαν οι πάντες με αυτό το πρόβλημα. Μονίμως και...

    Η Γενιά Ζ θέλει δουλειά – αλλά όχι δουλεία

    «Από την Ινδονησία ως το Μαρόκο, από τις Φιλιππίνες...