Οι τρεις ελληνικοί δήμοι που δίνουν πριμ 10.000 ευρώ σε όποιον εγκατασταθεί μόνιμα – Ποιους αφορά

    Ημερομηνία:

    Μια νέα πρωτοβουλία της κυβέρνησης, που στοχεύει στην ενίσχυση της πληθυσμιακής και οικονομικής ζωής του ακριτικού Έβρου, αποκάλυψε η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Δόμνα Μιχαηλίδου σε εκπομπή του ΣΚΑΪ.

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Δόμνα Μιχαηλίδου, το κράτος προσφέρει πριμοδότηση 10.000 ευρώ σε κάθε πολίτη που επιθυμεί να εγκατασταθεί μόνιμα σε Κομοτηνή, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα.

    Παράλληλα, συνοδεύεται από πρόσθετες παροχές και διευκολύνσεις, που θα βοηθήσουν τα νέα νοικοκυριά να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στην ακριτική αυτή περιοχή της Θράκης.

    Η ενίσχυση δεν αφορά εποχιακούς υπαλλήλους ή μεταθέσεις στο Δημόσιο, αλλά αποκλειστικά άτομα και οικογένειες που επιλέγουν να μετακομίσουν και να καθιερωθούν μόνιμα στον Έβρο.

    Το μέτρο εντάσσεται στο ευρύτερο πλάνο αναζωογόνησης των παραμεθόριων περιοχών, με έμφαση στην πληθυσμιακή ενίσχυση και την ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικείος αυνανισμός: Τι παθαίνουν οι γυναίκες!

    Ο γυναικείος αυνανισμός πλέον στις μέρες μας δεν είναι...

    To γνωρίζατε; – Tι σημαίνει όταν κάποιος απαντά μόνο με «ΟΚ» σύμφωνα με την ψυχολογία

    Το ΟΚ είναι μια συχνή απάντηση σε ερωτήσεις. Και παρότι...

    Καλό σεξ: Πώς να ζητήσετε αυτό που σας αρέσει, χωρίς να χαλάσετε το κλίμα – Μια ειδικός συμβουλεύει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c-%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%83%ce%b5%cf%84%ce%b5-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%cf%80%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b1%cf%82-%ce%b1/