Γεράσιμος Μιχελής: Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης τον αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτηση

    Ημερομηνία:

    Ο Γεράσιμος Μιχελής πέθανε την Τρίτη (15.07.2025) και οι εκπρόσωποι της υποκριτικής τέχνης αποχαιρετούν πόνο καρδιάς τον «κακό» του «Πάρα Πέντε». Αυτό έκανε και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν στο θεατρικό σανίδι.

    Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης θέλησε να πει δημοσίως το στερνό αντίο στον γνωστό ηθοποιό, που έπασχε από ALS, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία από τη θεατρική τους συνύπαρξη. Ο Γεράσιμος Μιχελής είχε συνεργαστεί μαζί του το 2004, όταν έπαιρναν μέρος στην παράσταση «Αρχοντοχωριάτης».

    «Καλό κατευόδιο Γεράσιμε! Θα βρεις τον Κώστα τώρα κι αντάμα θα παίζετε σαν μικρά παιδιά», έγραψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην ανάρτησή του. Στο ίδιο έργο έπαιζε και ο Κώστας Μπάσης, ο οποίος έχει «φύγει» επίσης από τη ζωή και ο πρώην συνεργάτης του έκανε αναφορά και στο δικό του όνομα.

    Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

    Η κηδεία του Γεράσιμου Μιχελή θα γίνει αυτήν την Παρασκευή 18 Ιουλίου, στις 11.30 το πρωί. Η εξόδιος ακολουθεί θα λάβει χώρα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά, που βρίσκεται στην Πλάκα, ενώ η ταφή θα γίνει στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών, που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας, στις 13.00 το μεσημέρι.

    Σημειώνεται ότι τον άτυχο ηθοποιό, αποχαιρέτησαν δημοσίως και άλλοι πρώην συνάδελφοί του, όπως ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Πατρίκιος Κωστής και ο Αργύρης Αγγέλου, που έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του Σωκράτη Καραγιάννη

    Το Σάββατο η κηδεία του 49χρονου Πατρινού Σωκράτη Καραγιάννη...

    Προχωρά η σύνδεση Πατρών-Πύργου με το λιμάνι Κυλλήνης

    Σε τροχιά ολοκλήρωσης εισέρχονται επιτέλους τα έργα διασύνδεσης του...

    Αυτοί είναι οι πιο φρικτοί τρόποι να πεθάνεις, σύμφωνα με την επιστήμη

    Ο θάνατος είναι αναπόφευκτος, αλλά η επιστήμη έχει αποκαλύψει...

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Συνταγή για ψαρονέφρι με εύκολη σάλτσα κρασιού

    Το χοιρινό φιλέτο είναι από τα εύκολα και οικονομικά κομμάτια κρέατος που μπορούμε να ετοιμάσουμε...