Πώς προχωρούν τα έργα στην οδική σύνδεση Βόνιτσα – Λευκάδα – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Αυτοψία στο έργο «Κατασκευή – Αναβάθμιση οδικής σύνδεσης πόλης Λευκάδας με τον οδικό άξονα Άκτιο – Δυτικός Άξονας και κατασκευή του νέου αγωγού ύδρευσης Λευκάδας στα εμπλεκόμενα τμήματα» πραγματοποίησαν, σήμερα, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρίστος Δήμας και ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Δημήτρης Αναγνώπουλος.

    Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης διαπιστώθηκε η πρόοδος των εργασιών στο τμήμα Βόνιτσα – Λευκάδα, μήκους 16 χλμ., το οποίο υπολείπεται για την απευθείας σύνδεση της Λευκάδας με τον οδικό άξονα Άκτιο – Αμβρακία.

    Πώς προχωρούν τα έργα στην οδική σύνδεση Βόνιτσα – Λευκάδα - ΦΩΤΟ

    Φλίγκος
    GLEARNET

    Το οδικό τμήμα αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2025, ενώ υπενθυμίζεται πως το τμήμα Άκτιο – Άγιος Νικόλαος, μήκους περίπου 5,4 χλμ. παραδόθηκε προς χρήση τον Απρίλιο 2023.

    Πώς προχωρούν τα έργα στην οδική σύνδεση Βόνιτσα – Λευκάδα - ΦΩΤΟ

    Μετά την αυτοψία στο έργο, ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας, δήλωσε:

    «Η οδική σύνδεση της πόλης της Λευκάδας με τον οδικό άξονα Άκτιο – Αμβρακία ολοκληρώνεται. Με το έργο αυτό εξασφαλίζεται η ασφαλής, απρόσκοπτη και ταχεία οδική σύνδεση της Λευκάδας με την Ιόνια Οδό και κατ’ επέκταση, το δίκτυο των αυτοκινητοδρόμων της ηπειρωτικής Ελλάδας. Δημιουργείται ένας σύγχρονος δρόμος, ο οποίος θα εξομαλύνει τον υψηλό κυκλοφοριακό φόρτο που συγκεντρώνεται, ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, στην είσοδο της πόλης της Λευκάδας, βελτιώνοντας άμεσα την πρόσβαση στο νησί και στην Αιτωλοακαρνανία. Διευρύνονται έτσι οι αναπτυξιακές προοπτικές της ευρύτερης περιοχής.

    Πώς προχωρούν τα έργα στην οδική σύνδεση Βόνιτσα – Λευκάδα - ΦΩΤΟ

    Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα παρακολουθεί στενά την πρόοδο κατασκευής του έργου, ώστε να παραδοθεί εγκαίρως στην τοπική κοινωνία».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι να τρώμε λιγότερο για να ζήσουμε 30% περισσότερο χωρίς ασθένειες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%84%ce%b9-%ce%bd%ce%b1-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%bc%ce%b5-%ce%bb%ce%b9%ce%b3%cf%8c%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%ce%b6%ce%ae%cf%83%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-30-%cf%80%ce%b5/

    Γυναικείος οργασμός: 3 απλές πρακτικές που κάνουν τη διαφορά στην απόλαυση

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b5%ce%af%ce%bf%cf%82-%ce%bf%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-3-%ce%b1%cf%80%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82/

    Αυτός είναι ο Πατρινός που θα τιμηθεί στο Fantasy Festival 2K25

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%84%ce%bf-fantasy-festival-2k25-%cf%89%cf%82-%cf%84%ce%b9%ce%bc%cf%8e%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%cf%83%cf%89%cf%80%ce%bf-%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%b3%ce%ba%ce%bf%cf%82/

    Ήταν ερωτευμένος με την κόρη της αδερφής του – Το έγκλημα τιμής που σόκαρε τον Πύργο

    Είναι Σεπτέμβριος του 1960, και η είδηση πως ένας...