Ν. Ανδρουλάκης: Όσο η πληγή του Κυπριακού παραμένει ανοικτή, ο αγώνας θα συνεχίζεται

    Ημερομηνία:

    «Όσο η πληγή του Κυπριακού παραμένει ανοικτή, ο αγώνας αυτός θα συνεχίζεται», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, για τη συμπλήρωση 51 χρόνων από την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής δήλωσε πως «51 χρόνια από τη βάρβαρη εισβολή του Αττίλα, το Κυπριακό παραμένει ανοιχτή πληγή για τον Ελληνισμό, την Ευρώπη και το διεθνές δίκαιο».

    «Δεν ξεχνάμε τους νεκρούς, τους αγνοούμενους, τους πρόσφυγες. Η αλήθεια δεν παραγράφεται. Η ιστορία δεν αναθεωρείται. Η κατοχή δεν νομιμοποιείται» υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης κι επισήμανε: «Οι συστηματικές προκλήσεις της τουρκικής ηγεσίας, όπως το άνοιγμα των Βαρωσίων και η παράνομη απαίτηση για αναγνώριση του ψευδοκράτους, δεν πρόκειται ποτέ να βρουν ανταπόκριση από τη διεθνή κοινότητα. Το ψευδοκράτος είναι δημιούργημα της εισβολής. Δεν έχει και δεν θα αποκτήσει ποτέ καμία νομιμοποίηση».

    Φλίγκος
    GLEARNET

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

    2 μέρες, 2 stages, 14 συγκροτήματα: Το Death Disco Open Air Festival επιστρέφει στην Τεχνόπολη Δήμου...

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Προβολή της Α1 του Πόλο Ανδρών και Γυναικών από την ΕΡΤ

     Την ανάγκη ανάδειξης και ενίσχυσης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης,...

    Μέγα Σπήλαιο: Οι ύποπτες διαδρομές του ηγουμένου

    Εκτεταμένες έρευνες σε μονές και σε απομακρυσμένες εκκλησίες σε...