Πάρος: Νεκρός 23χρονος που έκανε σεζόν στο νησί

    Ημερομηνία:

    Σε σοκ είναι η τοπική κοινωνία της Πάρου, όπου εντοπίστηκε νεκρός ένας νεαρός άνδρας μέσα σε δωμάτιο όπου διέμενε, την περασμένη Δευτέρα (14.07.2025).

    Ο άτυχος 23χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος στην Πάρο, όπου είχε ταξιδέψει για να δουλέψει για την καλοκαιρινή σεζόν. Ο νεαρός έφερε σοβαρά τραύματα στο σώμα του, πιθανόν από μαχαίρι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε από τους ιδιοκτήτες του σπιτιού και άμεσα ειδοποίησαν ΕΚΑΒ και αστυνομία. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ενώ έχει διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή.

    Δεν έχουν επιβεβαιωθεί τα ακριβή αίτια θανάτου, ενώ οι αρχές αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, είτε πρόκειται για αυτοχειρία είτε για δολοφονία. Στο σπίτι, το οποίο του ενοικίαζαν οι ιδιοκτήτες της επιχείρησης για την οποία δούλευε ο 23χρονος, έμενε μόνος του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρυσοχοΐδης: Βρήκαμε άλλα 52 φυσικά πρόσωπα που πήραν παράνομα 4 εκατ. ευρώ από τον ΟΠΕΚΕΠΕ

    Την έρευνα σε βάρος 52 φυσικών προσώπων που εισέπραξαν...

    Τι αλλάζει με τα μετρητά: Πότε οι έμποροι μπορούν να αρνηθούν τα ευρώ

    Η μετάβαση στις ψηφιακές πληρωμές δεν σημαίνει ότι τα μετρητά εξαφανίζονται....

    Πάτρα: Ο Κώστας Σβόλης επιτέθηκε στον Πελετίδη από το βήμα της ΚΕΔΕ – βίντεο

    Βολές Σβόλη κατά Πελετίδη από το βήμα της ΚΕΔΕ....

    Πάτρα: Δείτε ποιοι Ασιάτες αγοράζουν ακίνητα στην πόλη

    Μετά τις ισραηλινές εταιρείες που αγόρασαν ακίνητα για να...