Ζελένσκι: Την Τετάρτη στην Τουρκία ο επόμενος γύρος ειρηνευτικών συνομιλιών με τη Ρωσία

    Ημερομηνία:

    Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανακοίνωσε ότι οι επόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Κιέβου και Μόσχας θα διεξαχθούν την Τετάρτη στην Τουρκία.

    Είχαν προηγηθεί άλλες δύο συναντήσεις των δύο πλευρών στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τον τερματισμό του πολέμου.

    «Συζήτησα με τον Ρουστέμ Ουμέροφ (τον γραμματέα του ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας) την προετοιμασία μια νέας συνάντησης στην Τουρκία με τη ρωσική πλευρά. Ο Ουμέροφ είπε ότι η συνάντηση προβλέπεται να γίνει την Τετάρτη» ανέφερε ο Ζελένσκι στο καθημερινό διάγγελμά του. Πρόσθεσε ότι θα δώσει την Τρίτη «περισσότερες λεπτομέρειες».

    Φλίγκος

    Ο Ουμέροφ ήταν ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στους δύο προηγούμενους γύρους συνομιλιών με τη Ρωσία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ευρώπη θα εξετάσει την απαγόρευση των social media για παιδιά έως 16 ετών

    Πιθανούς περιορισμούς στην πρόσβαση παιδιών έως 16 ετών στα...

    Σε 15 χρόνια «χάθηκαν» 185 ελληνικές ναυτιλιακές – Λιγότερες αλλά μεγαλύτερες

    Επιμένει η τάση μείωσης του αριθμού των ελληνικών ναυτιλιακών...

    Κάτω από 1.000 ευρώ παίρνουν 6 στους 10 στον ιδιωτικό τομέα

    Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών: το 62% των εργαζόμενων...

    Εκπαίδευση: Διορίστηκαν και πήραν άδεια – Δεν μπήκε στην αίθουσα 1 στους 4 νεοπροσληφθέντες εκπαιδευτικούς – Tα στοιχεία για την Δυτική Ελλάδα

    Πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο του διορισμού στη δημόσια εκπαίδευση, και ζήτησαν άδεια....