Αιχμηρή απάντηση του Δήμου Πατρέων στον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου: «Η διαβούλευση δεν ξεκίνησε με τη δική σας εκλογή»

    Ημερομηνία:

    Με αιχμηρό ύφος απάντησε η Δημοτική Αρχή Πατρέων στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών, Μάκη Κατσιγιάννη, με αφορμή την ανακοίνωση του συλλόγου υπό τον τίτλο «Η διαβούλευση, ο διάβολος και ο Περισσός».

    Ο Δήμος υπενθυμίζει στον κ. Κατσιγιάννη πως η διαβούλευση για την ανάπλαση της παραλιακής ζώνης δεν ξεκίνησε τώρα, αλλά βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και σχεδόν τρία χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2021, όταν παρουσιάστηκαν οι μελέτες του Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού.
    «Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει συνέχεια και θα έπρεπε ο νέος πρόεδρος, από την επομένη της εκλογής του, να έχει ενημερωθεί για τον δημόσιο διάλογο που έχει προηγηθεί», σημειώνει η Δημοτική Αρχή, τονίζοντας πως η λειτουργία του Συλλόγου δεν ξεκινά με την εκλογή της νέας διοίκησης.

    Αναφερόμενος στο πρόσφατο δελτίο Τύπου του Δήμου (30/6), ο Δήμος τονίζει πως έγινε σαφές ότι ζητήθηκαν προτάσεις από όλους τους φορείς, ώστε να ληφθούν υπόψη από τους μελετητές και να προκύψει ένα τελικό αποτέλεσμα που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης.

    «Δυστυχώς, όπως φάνηκε από την ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επέλεξε αντί για προτάσεις να καταθέσει επίθεση κατά της Δημοτικής Αρχής», αναφέρει το σχόλιο, καταλήγοντας με ευχές για «καλή αρχή» στη θητεία του.

    Με αφορμή Δελτίο Τύπου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τίτλο «Η διαβούλευση, ο διάβολος και ο Περισσός………» , το οποίο υπογράφει ο νέος Πρόεδρος του ΕΕΣΠ κ. Μάκης Κατσιγιάννης, σημειώνουμε τα εξής:

    Ο Εμπορικός Σύλλογος έχει συνέχεια και θα έπρεπε ο κ. Πρόεδρος, από την επομένη της εκλογής του, να έχει λάβει γνώση για τις διαβουλεύσεις και τον δημόσιο διάλογο των τελευταίων ετών για την παραλιακή ζώνη, οι οποίες ξεκίνησαν από τον Οκτώβρη του 2021, όπου και παρουσιάστηκαν οι μελέτες του Πανελλήνιου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού. Του θυμίζουμε λοιπόν ότι η διαβούλευση δεν ξεκινάει τώρα, όπως και η λειτουργία του ΕΕΣΠ δεν ξεκίνησε από τη μέρα που εκλέχτηκε η νέα Διοίκηση και ο ίδιος ορίστηκε ως Πρόεδρος.

    Στο πρόσφατο Δελτίο Τύπου του Δήμου Πατρέων (30/6) ήταν ξεκάθαρο αυτό που ζητήθηκε και αυτό αφορούσε κάθε πρόταση προκειμένου να τεθεί υπόψη των μελετητών, ώστε το τελικό αποτέλεσμα της μελέτης να ικανοποιεί στο μέγιστο βαθμό τις ανάγκες του Πατραϊκού λαού και των φορέων της πόλης μας.

    Δυστυχώς ο Πρόεδρός του Εμπορικού Συλλόγου, όπως φαίνεται από την ανακοίνωσή του, το μόνο που τελικά έχει να θέσει υπόψη της πόλης ήταν η επίθεση του στη Δημοτική Αρχή.

    Του ευχόμαστε καλή αρχή στη θητεία του…

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΑΜΟΥ: Τραυματίστηκε από όπλο ο dj – Μεταφέρθηκε στο Ρίο

    Ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης μετα την Θεία...

    Αγριο ξύλο στην Δυτική Ελλάδα! Συμμετείχαν 30 άτομα! Τον κλωτσούσαν και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

    Χάος, τρόμος και ανεξέλεγκτη βία εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα στην...

    Γιώργος Πετρέλης: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ρίτσα Βαλάκου

    Παντρεύτηκε το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πετρέλης την εκλεκτή...

    Γιώργος Λάνθιμος: Υποψήφιος για Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

    Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο ο διεθνούς φήμης Ελληνας σκηνοθέτης ενώνει...