Ισπανική αεροπορική εταιρεία υποχρέωσε Γάλλους Εβραίους εφήβους να αποβιβαστούν από αεροσκάφος

    Ημερομηνία:

    Η κίνηση αεροπορικής εταιρείας να υποχρεώσει περίπου 50 Γάλλους Εβραίους εφήβους να αποβιβαστούν από ένα αεροσκάφος, κατά την επιστροφή τους από μια επίσκεψη στην Ισπανία, οδήγησε τον ΥΠΕΞ της Γαλλίας Ζαν-Νοέλ Μπαρό να ζητήσει εξηγήσεις από την CEO της Vueling.

    Κατά τη διάρκεια αυτής της τηλεφωνικής συνδιάλεξης με την Καρολίνα Μαρτινόλι, διευθύνουσα σύμβουλο της ισπανικής αεροπορικής εταιρείας Vueling, ο επικεφαλής της γαλλικής διπλωματίας «διατύπωσε τα έντονα συναισθήματα που προκάλεσε η αποβίβαση μιας ομάδας νεαρών Γάλλων Εβραίων από ένα αεροσκάφος της εταιρείας», έγινε σήμερα (26.07.2025) γνωστό από γαλλικό ΥΠΕΞ σε ένα δελτίο Τύπου.

    Η διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας «τον διαβεβαίωσε πως μια ενδελεχής εσωτερική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ότι τα συμπεράσματα αυτής της έρευνας θα διαβιβαστούν στις γαλλικές και ισπανικές αρχές», διευκρίνισε η ίδια πηγή.

    Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, εξηγήσεις ζητήθηκαν επίσης από τον πρεσβευτή της Ισπανίας στη Γαλλία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρήστος Ντεντόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother – «Δεν ήθελα να απογοητεύσω το παιδί μου»

    Τις πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Big Brother έκανε ο Χρήστος...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Η Πάτρα βρωμάει

    Καταιγιστικός ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κώστας Σβόλης. Επανέρχεται στο...

    (ΗΧΗΤΙΚΟ) Η ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας

    Επίσκεψη της ΠΟΕΔΗΝ στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας μετά την πυρκαγιά. Ο...

    Tουρισμός: Παραμένει κυρίαρχος πυλώνας της ελληνικής οικονομίας, αλλά αποδυναμώνεται σταδιακά η εικόνα του (γράφημα)

    Οι επενδυτές εξακολουθούν να βλέπουν τον τουρισμό ως βασικό πυλώνα της...