Χρίστος Κούγιας: Θα τα αντάλλαζα όλα έστω και για 15 δευτερόλεπτα στο τηλέφωνο μαζί σου, γράφει για τον πατέρα του

    Ημερομηνία:

    Πέντε μήνες συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουλίου, από τον θάνατο του Αλέξη Κόυγια, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών από καρκίνο, και ο γιος του, Χρίστος, έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την ιδιαίτερη μέρα.

    Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Κούγιας δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με τον πατέρα του να τραγουδάει το «Μα εγώ είμαι Έλληνας», κατά τη διάρκεια εξόδου του σε νυχτερινό κέντρο. Μέσα από την ανάρτησή του, ο γιος του εκλιπόντος ποινικολόγου εξομολογήθηκε πως θα θυσίαζε τα πάντα για να μιλήσει μαζί του έστω και για δεκαπέντε δευτερόλεπτα.

    «28-02 – 28-07. 5 μήνες που ειλικρινά θα τα αντάλλαζα όλα έστω και για 15 δευτερόλεπτα στο τηλέφωνο μαζί σου…», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στο βίντεο.

    Ο Χρίστος Κούγιας έκανε μια ακόμα ανάρτηση για τον πατέρα του, δημοσιεύοντας ένα ασπρόμαυρο κοινό τους στιγμιότυπο. Σε αυτό, ο ίδιος απαθανατίζεται σε πιο μικρή ηλικία, με τον πατέρα του να τον αγκαλιάζει.

    Δείτε την ανάρτησή του

    Χρίστος Κούγιας: Θα τα αντάλλαζα όλα έστω και για 15 δευτερόλεπτα στο τηλέφωνο μαζί σου, γράφει για τον πατέρα του

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: Αυτή ήταν η αιτία της πυρκαγιάς στον Λόγγο

    Για φωτιά σε οχήματα σε πάρκινγκ του Λόγγου Αιγιαλείας...

    ΠΑΤΡΑ: Νεαροί βρήκαν σε τι μπορεί να χρησιμεύσουν τα χωρίς νερό σιντριβάνια της Πλ. Γεωργίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%b1%cf%81%ce%bf%ce%af-%ce%b2%cf%81%ce%ae%ce%ba%ce%b1%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%84%ce%b9-%ce%bc%cf%80%ce%bf%cf%81%ce%b5%ce%af-%ce%bd%ce%b1-%cf%87%cf%81%ce%b7/

    Επίσκεψη Μαστοράκου στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» – Συντονισμένες ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών

    Εργαψε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου: Σήμερα, Δευτέρα 28 Ιουλίου,...