2η στη Φιλοσοφική 67χρονη από τη Ζαχάρω

    Ημερομηνία:

    Μια από τις πιο ευχάριστες και γλυκές εκπλήξεις σημειώθηκαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις στην Ηλεία, καθώς μια κυρία ετών 67 πέτυχε, όπως δήλωσε και η ίδια μιλώντας στην εφημερίδα «Πατρίς», ένα όνειρο ζωής.

    Πρόκειται για την κα Χριστίνα Αποστολοπούλου, από τη Ζαχάρω, η οποία μέσα από τις πανελλήνιες πέτυχε τον μεγαλύτερό της στόχο και πέρασε ως δεύτερη στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών (Φιλοσοφική) του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης, στην Κομοτηνή, λαμβάνοντας μάλιστα και υποτροφία από το σχολείο της, το Εσπερινό Λύκειο του Πύργου.

    Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι η κα Χριστίνα Αποστολοπούλου ήταν αριστούχος την περασμένη σχολική χρονιά, καθώς και σημαιοφόρος του Εσπερινού Λυκείου.

    2η στη Φιλοσοφική 67χρονη από τη Ζαχάρω

    Πλέον, για την κα Χριστίνα Αποστολοπούλου ανοίγεται μπροστά ένας νέος δρόμος, γεμάτος ελπίδα και μια νέα πρόκληση, που σίγουρα θα δοκιμάσει προκειμένου να πετύχει και εκεί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Επιμελητήριο Αχαΐας για το έργο PR.O.GR.E.S.S. από την ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ

    Η ΑΧΑΪΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΑΧ.ΕΠ.ΑΝ.), εταιρεία του Επιμελητηρίου Αχαίας, ...

    Πάτρα: Κλειστή από 1η Αυγούστου και για ένα μήνα η Δημοτική Βιβλιοθήκη

    Σε ανακοίνωσή τονίζονται τα εξής: «Από την αντιδημαρχία Πολιτισμού...

    Γυμνοί κάτω από το σεντόνι Δεληβοριάς, Μαραβέγιας και Μόρφη για την τελευταία «Ταράτσα»

    Με έναν χιουμοριστικό και πρωτότυπο τρόπο προώθησαν τη νέα...