Νέα απάτη στην Πάτρα – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. – ΗΧΗΤΙΚΟ

    Ημερομηνία:

    Νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης σημειώθηκε στην Πάτρα, όπου ηλικιωμένη στην Αρόη έχασε 2.800 ευρώ και κοσμήματα αξίας περίπου 5.000 ευρώ. Οι δράστες προσποιήθηκαν λογιστές και κατάφεραν να την πείσουν να τους παραδώσει τα χρήματα.

    Ο Γιώργος Αποστόλου, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαίας μιλώντας στον MAX fm 93,4, τόνισε πως οι απατεώνες δρουν με οργανωμένο τρόπο, συχνά παριστάνοντας συγγενείς ή γιατρούς, ζητώντας χρήματα για δήθεν επείγουσες καταστάσεις.

    Κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί και να ενημερώνουν τους ηλικιωμένους για την απάτη. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η κοινότητα παραμένει σε εγρήγορση για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών.

    Ακούστε το ηχητικό:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ακρίβυνε και άλλο το γιορτινό τραπέζι – Δείτε στοιχεία

    Με τις τιμές σε χριστουγεννιάτικα γλυκά και βασικά τρόφιμα...

    Πατρών Πύργου: Δείτε πόσοι πέρασαν τα διόδια στο πρώτο 24ωρο

    Σε 7.592 ανήλθαν οι διελεύσεις στα 10 χιλιόµετρα του...

    Βασιλιάς Κάρολος: Προετοιμάζεται για τα… τελευταία του Χριστούγεννα

    Ο βασιλιάς Κάρολος, που δίνει μάχη με τον καρκίνο,...

    Taylor Swift-Travis Kelce: Η ημερομηνία που «προδίδει» τον γάμο τους

    Η Taylor Swift και ο Travis Kelce φαίνεται πως έχουν ήδη...