Στον Ολυμπιακό δεν έχει ολοκληρωθεί το… χτίσιμο του ρόστερ του συλλόγου. Υπάρχουν εξελίξεις που διαφοροποιούν τα δεδομένα ως προς συγκεκριμένες θέσεις και σε αυτή τη φάση έχουμε να κάνουμε με τους εξτρέμ.
Ο Κρίστοφερ Βέλντε θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πόρταλντ Τίμπερς με τους Πειραιώτες να βάζουν στα ταμεία τους ένα ποσό που θα πλησιάσει στα 7 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων. Προς αποχώρηση είναι και ο Γιώργος Μασούρας με την Αλ Καλίτζ να είναι μία εκ των διεκδικητριών της υπογραφής του.
Υπάρχουν οι Στρεφέτσα, Ζέλσον Μαρτίνς, Καμπελά και ο νεαρός Πνευμονίδης. Οι plus 3 είναι ο Γιαζίτζι, που προορίζεται περισσότερο ως δεκάρι από το τεχνικό επιτελείο αλλά παίζει και ως ακραίος επιθετικός, ο δεξιός μπακ Ροντινέι αλλά και ο χαφ Τσικίνιο (που επίσης έχει παίξει στα πλάγια).
- Οι εξτρέμ του ρόστερ του Ολυμπιακού
- Στρεφέτσα
- Ζέλσον
- Πνευμονίδης
- Καμπελά
- Συν τη 2η μεταγραφή που θα έρθει
- Οι παίκτες που παίζουν ή χρησιμοποιούνται ως εξτρέμ
- Γιαζίτζι
- Ροντινέι
- Τσικίνιο
Πηγή: gazzetta.gr