Μετά την κηδεία διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε… τάφος για τον νεκρό

    Ημερομηνία:

    Μια απίστευτα οδυνηρή και αδιανόητη περιπέτεια έζησε το μεσημέρι της Τρίτης 5 Αυγούστου η οικογένεια εκλιπόντα, ο οποίος επρόκειτο να ταφεί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

    Όπως αναφέρει το neakriti.gr, η οικογένεια του 50χρονου Φανούρη Σηφάκη, μέσα στον πόνο και την οδύνη της, αναγκάστηκε να βιώσει σκηνές απίστευτης ασέβειας προς τον νεκρό και ταλαιπωρίας για τους ίδιους και τους ανθρώπους που πήγαν στο νέο κοιμητήριο για να αποχαιρετήσουν τον νεκρό. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε κανονικά και η σορός του 50χρονου μεταφέρθηκε έξω από το ναό και τοποθετήθηκε από το γραφείο κηδειών στη νεκροφόρα για την τελετή της ταφής.

    Αναζητώντας μάταια τον υπεύθυνο του κοιμητηρίου, βρήκαν την πόρτα του γραφείου ερμητικά κλειστή και τον ένα και μοναδικό υπάλληλο να έχει φύγει, χωρίς να υποδείξει το χώρο της ταφής. Το γραφείο τελετών «έσπασε» τα τηλέφωνα, αναζητώντας έστω τηλεφωνικά μια υπόδειξη, χωρίς ο υπάλληλος να απαντήσει ποτέ. Μέσα στον πόνο και την οδύνη, με την οργή να τους φορτίζει ακόμη περισσότερο, οι συγγενείς του 50χρονου περίμεναν μία ολόκληρη ώρα, μήπως εμφανιστεί ή απαντήσει ο υπάλληλος, χωρίς αποτέλεσμα.

    GLEARNET

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Εμφάνιση – έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού – Δείτε βίντεο

    Η Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια σπάνια εμφάνιση το Σάββατο (4/10) στο Παρίσι,...

    ΑΧΑΙΑ: Πρόεδρος των ρεκόρ ο Αντώνης Κουνάβης

    Η δραστηριότητα του Προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαΐας είναι πράγματι...

    ΟΝΝΕΔ: Επανεκλέγεται πρόεδρος ο Ορφέας Γεωργίου

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής υποψηφιοτήτων για τον πρόεδρο...

    Ακυρώθηκε η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς στην Κωνσταντινούπολη – Οι Τούρκοι τον κατηγορούν ότι στηρίζει το Ισραήλ

    Η συναυλία του Ρόμπι Γουίλιαμς, που θα γινόταν την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη,...