ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ – Αναποδογύρισε το αυτοκίνητο μέσα σε αυλή – Δύο νεκρές γυναίκες – ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Τραγικός είναι ο απολογισμός από το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (05.08.2025) κοντά στη λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι. Δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους και ακόμη μία νοσηλεύεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με το Korinthostv.gr, το τραγικό τροχαίο έγινε όταν η οδηγός του αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να βγει από τον δρόμο και να ανατραπεί σε αυλή σπιτιού.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων.

Οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν βαριά τραυματισμένες με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, αλλά δυστυχώς, οι δύο από αυτές υπέκυψαν στα τραύματά τους.

Τραγωδία στην άσφαλτο: Δύο νεκρές σε τροχαίο κοντά στο Λουτράκι - Μία τραυματίας στο νοσοκομείο (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γλυφάδα: «Ο διάολος τον έβαλε να το κάνει» – Τι λέει η μητέρα του 46χρονου εμπρηστή

Έντονη ανησυχία προκαλούν οι εμπρησμοί σε διαμέρισμα και οχήματα...

Δυτική Ελλάδα: Νεκρός 24χρονο σε τροχαίο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην ευρύτερη...

«Χωριάτικο»: «Μου έλεγαν θα πειράξουν το παιδί μου, τη γυναίκα μου» – Σοκαριστική καταγγελία επιχειρηματία στη Ρόδο

Απειλές, εκβιασμοί και ένας ανελέητος οικονομικός πόλεμος καταγγέλλονται από...

Στο Πατριαρχείο η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα – φωτο

Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Γεωργία Ντάτσικα: Μια ξεχωριστή συνάντηση στο Οικουμενικό...