Φιλίτσα Καλογεράκου σε Σταμάτη Γονίδη: «Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων»

    Ημερομηνία:

    Την έντονη αντίδρασή της στη δήλωση του Σταμάτη Γονίδη για τους βιασμούς η οποία και έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media, εξέφρασε με ανάρτησή της στο Instagram η ηθοποιός Φιλίτσα Καλογεράκου.

    Η ηθοποιός η οποία πρόσφατα κατήγγειλε ότι και η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης, θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά:

    «Συμπέρασμα: τελικά όταν κάποιος σε καλεί στον χώρο του, προφανώς και οπωσδήποτε πρέπει να σε βιάσει. Φαίνεται ότι κάποιοι κρίνουν εξ’ ιδίων #Γονίδης».

    Φιλίτσα Καλογεράκου σε Σταμάτη Γονίδη: «Κάποιοι κρίνουν εξ ιδίων»

    Υπενθυμίζεται ότι ο Σταμάτης Γονίδης, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που γίνονται περί παρενόχλησης και οι απαντήσεις τους προκαλούν τουλάχιστον οργή.

    «Όταν δεν θες ο άλλος να σε βιάσει υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις, δεν θα πας στον χώρο του. Του ρίχνεις ένα χαστούκι, λες θα πάω στην αστυνομία ή θα το πω στον μπαμπά μου» είπε αρχικά.

    «Όταν επειδή θέλεις να μείνεις στην δουλειά, δέχεσαι αυτόν τον εκβιασμό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φύγεις» συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής, δήλωση η οποία όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την οργή των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...