H 60χρονη Τέρι Χάτσερ δημοσίευσε φωτογραφίες της χωρίς φίλτρο – «Κάντε όσο ζουμ θέλετε» το μήνυμα στους followers της

    Ημερομηνία:

    Πλήρως συμφιλιωμένη με την ηλικία της φαίνεται ότι είναι η ηθοποιός Τέρι Χάτσερ όπως προκύπτει από την τελευταία ανάρτησή της στο Instagram.

    Σε αντίθεση με πολλές και πολλούς συναδέλφους της, η Χάτσερ δεν δίστασε να δημοσιεύσει μια σειρά φωτογραφιών της χωρίς κανένα φίλτρο.

    Προ(σ)κάλεσε, μάλιστα, τους followers της να κάνουν «όσο ζουμ» θέλουν.

    H 60χρονη Τέρι Χάτσερ δημοσίευσε φωτογραφίες της χωρίς φίλτρο - «Κάντε όσο ζουμ θέλετε» το μήνυμα στους followers της
    GLEARNET
    H 60χρονη Τέρι Χάτσερ δημοσίευσε φωτογραφίες της χωρίς φίλτρο - «Κάντε όσο ζουμ θέλετε» το μήνυμα στους followers της

     

    Όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, «περπατώντας στο ηλιοβασίλεμα, εκείνη τη μαγική χρυσή ώρα που θα κυνηγούσε κάθε βραβευμένος με Όσκαρ διευθυντής φωτογραφίας, ένιωσα περιέργεια να δω ποια είναι η διαφορά και αν έχει σημασία. Ορίστε, λοιπόν, μια φωτογραφία μου χωρίς φίλτρο, με τον ήλιο μπροστά μου και με την πλάτη μου στραμμένη προς αυτόν».

    «Κάθε γραμμή… μια ιστορία πραγματικής ανθρώπινης προσπάθειας, επιτυχιών και ατελειών. Μη διστάσετε να μεγεθύνετε την εικόνα. Είναι η μία γωνία πιο επιεικής; Πιο «όμορφη»; Ο τρόπος με τον οποίο πλαισιώνουμε την ομορφιά είναι τα πάντα — η δική μου αντίληψη; Εγώ επιλέγω την ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που μου έχει χαριστεί σε κάθε ρυτίδα. Πρώτη φορά έδειξα το γυμνό μου πρόσωπο το 2010 — όλοι μου είπαν ότι ήμουν τρελή, αλλά 15 χρόνια μετά, είμαι ακόμα εδώ και εξακολουθώ να λέω ότι είναι εντάξει να είσαι αληθινός» κατέληξε η Τέρι Χάτσερ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Εξαφανίζονται” οι Έλληνες – Καμπανάκι για ασφαλιστικό και οικονομία

    Αντιμέτωπη με μια βαθιά δημογραφική κρίση βρίσκεται η Ελλάδα, αφού το...

    Χανιά: Ανάγγειλε τον γάμο του παιδιού του… σε κηδειόχαρτο! (εικόνες)

    Ανάμεσα στο μακάβρια και το χιουμοριστική, κατατάσσεται η ιδέα...

    Αχαϊα: Ομιλία του Δημήτρη Παλούμπη στο 3ο Πανελλήνιο Forum Πολιτιστικών Φορέων

    Δημήτριος Γ. Παλούμπης, Πολιτευτής Ν. Αχαΐας, Εκπροσώπου της Ελληνικής...

    Επανεξελέγη Πρόεδρος του Συλλόγου Αλισσαίων “Πείρος” ο Δημήτρης Μπαρμπούνης

    Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΙΣΣΑΙΩΝ ΠΕΙΡΟΣ Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: Προ ημερών...