Γάζα: Νεκρός ο «Παλαιστίνιος Πελέ» από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε ανθρωπιστική βοήθεια

Ημερομηνία:

Μία ακόμη τραγική είδηση από τη Γάζα: την Τετάρτη (06.08.2025), η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Παλαιστίνης ανακοίνωσε τον θάνατο του πρώην διεθνούς Σουλεϊμάν Αλ-Ομπέιντ, ο οποίος σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε να παραλάβει ανθρωπιστική βοήθεια.

Ο Αλ-Ομπέιντ, γνωστός και ως «Πελέ της Παλαιστίνης», είχε φορέσει 18 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Παλαιστίνης.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας πέντε παιδιών. Βρέθηκε νεκρός από τις αρχές μπροστά από κέντρο διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Η εθνική ομάδα της Παλαιστίνης, που ήδη δοκιμάζεται από τις αντίξοες συνθήκες στη Γάζα, βρίσκεται πλέον σε πένθος.

Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος αθλητής που έχει χάσει τη ζωή του στον πόλεμο. Σύμφωνα με στοιχεία της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Παλαιστίνης που δημοσιεύθηκαν στις 23 Ιουλίου, συνολικά 807 αθλητές και πρόσκοποι έχουν σκοτωθεί μέσα σε 670 ημέρες.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Τρεις ερωτήσεις που αξίζει να κάνουμε στο πρώτο ραντεβού

«Τι ζώδιο είσαι;», «Πόσα χρήματα βγάζεις;», «Τι αυτοκίνητο έχεις;»...

Η Aaliyah Patty είναι μια sexy Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια της ομάδας του Άρη

Η Aaliyah Patty είναι μια sexy Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια της...

Αυτά τα τρία ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού

Εντάξει το ξέρουμε. Το κουτσομπολιό είναι κακό πράγμα. Πώς γίνεται όμως...