Φωτιά τώρα στην Βρυσούλα Πρέβεζας, σηκώθηκαν τρία εναέρια μέσα – Μήνυμα 112 για εκκένωση

    Ημερομηνία:

    Μήνυμα από το 112 έφτασε στις 14:20 στους κατοίκους της κοινότητας Βρυσούλα Πρέβεζας, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι με πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο νωρίτερα σε δύσβατη περιοχή, κοντά στον οικισμό.

    Η Πολιτική Προστασία έστειλε μήνυμα μέσω του 112 στους κατοίκους της Βρυσούλας για να απομακρυνθούν προς Κρανέα.

    Η φωτιά καίει δασική έκταση, ενώ το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων δυσχεράνουν ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

    Στο έργο της κατάσβεσης επιχειρούν επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, εναέρια μέσα, καθώς και υδροφόρες του Δήμου Πρέβεζας.

    Επί ποδός βρίσκεται και η Αστυνομία η οποία απαγορεύει την είσοδο στο χωριό.

    Στην περιοχή επιχειρούν 48 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 5ης ΕΜΟΔΕ, 16 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο ενώ παρέχεται συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έτοιμα γεύματα: Από το ψυγείο ή την κατάψυξη, στο πιάτο μας για κατανάλωση

    Από το ψυγείο, την κατάψυξη ή το ράφι του...

    Πώς πέτυχε η εταιρεία που πίστευε ότι το κέρδος είναι βρόμικη λέξη – Έχανε 1 εκατ. την ημέρα

    7 Απριλίου 1891 Γεννιέται στη Δανία ο Ole Kirk Christiansen,...

    «Καμπανάκι» για τη δημόσια υγεία από τις πρόσφατες πυρκαγιές-Τι είπαν οι επιστήμονες στην ημερίδα του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

    Tης Ελένης Γεωργοπούλου «Στην εποχή της κλιματικής αλλαγής υπάρχουν παράγοντες...