Ένα πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων έχει προγραμματιστεί στο γραφικό, ορεινό Βραχνί Καλαβρύτων αυτές τις μέρες του Αυγούστου 2025.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: Με χαρά σας προσκαλούμε στις εορταστικές εκδηλώσεις, που θα παρουσιάσει και φέτος η «Πολιτιστική Δράση Δ.Ε. Βραχναιίκων» στο γραφικό Βραχνί Καλαβρύτων για την περίοδο του Δεκαπενταύγουστου!
Την Παρασκευή 15 Αυγούστου θα λειτουργήσει η έκθεση των έργων του εικαστικού εργαστηρίου στο Κτήριο «Τιμόθεος Χρονίδης», ώρες 11:00-13:00 & 18:00-20:00.
Το Σάββατο 16 Αυγούστου 2025 στην Πλατεία Ι. Σταυροπούλου θα πραγματοποιηθούν με τη σειρά οι εξής εκδηλώσεις:
– Παραδοσιακοί χοροί από μέλη του χορευτικού μας, ώρα 20:00
– Απονομή βραβείων & αναμνηστικών, ώρα 20:30
– Κλήρωση της λαχειοφόρου, ώρα 21:00
– Συναυλία με το μουσικό συγκρότημα “Μεν & Δε(ν)”, ώρα 21:30.
Την Κυριακή 17 Αυγούστου θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα εκδηλώσεων με προβολή ταινίας στο Κτήριο «Τιμόθεος Χρονίδης» στις 20:00.
Το Βραχνί βρίσκεται στους πρόποδες του Χελμού ενώ 3 χιλιόμετρα πιο πάνω είναι το Σούβαρδο Καλαβρύτων, χτισμένο μέσα στα έλατα.

