Γεωργιάδης: Ψευδής η είδηση ότι το Καραμανδάνειο απειλείται και ότι έχει πιάσει φωτιά

Ημερομηνία:

Tο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα δεν απειλείται και δεν έχει πιάσει φωτιά, γράφει στο X ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας ανάρτηση.

Αναφέρει σχετικά ότι η ανάρτηση έχει μια φωτογραφία από περσινή φωτιά και προσθέτει ότι αν ο χρήστης δεν κατεβάσει την εν λόγω ανάρτηση «το Υπουργείο Υγείας θα του καταθέσει μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων».

Η ανάρτηση του κ. Γεωργιάδη αναφέρει:

Το μίσος ορισμένων για να κάνουν Αντιπολίτευση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει φθάσει σε σημείο αρρώστιας. Το «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο δεν απειλείται και δεν έχει πιάσει φωτιά. Η φωτό που ανέβασε ο «κύριος» αυτός είναι από την περσινή φωτιά. Του ζητώ αμέσως να την κατεβάσει και να ανασκευάσει αλλιώς το Υπουργείο Υγείας θα του καταθέσει μήνυση για διασπορά ψευδών ειδήσεων. Η προσπάθεια εκμετάλλευσης αυτής της δύσκολης κατάστασης για να προκληθεί πανικός και πιθανόν εξ αυτού ατυχήματα δεν θα καρποφορήσει.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Κλέλια Ανδριολάτου κάνει κατακόρυφο στη φύση, δείτε φωτογραφία

Γυμναστική στη φύση έκανε η Κλέλια Ανδριολάτου, δημοσιεύοντας φωτογραφία...

Πλειστηριασμοί: Τι κλήρωσε για το πολυτελές διαμέρισμα του Ισραηλινού μεγαλοεπενδυτή στο Κολωνάκι

Στα αζήτητα έμεινε το πολυτελές διαμέρισμα στο Κολωνάκι, σε...