Ιωάννα Τούνη: Τα έβαλαν μαζί της μετά τις αναρτήσεις της από την Ίμπιζα εν μέσω πυρκαγιών – «Η χώρα που σας ταΐζει, καίγεται», της γράφουν

    Ημερομηνία:

    Σφοδρή κριτική στα social media δέχτηκαν η Ιωάννα Τούνη και η στενή φίλη και συνεργάτιδά της, Στέλλα Πάσσαρη, για τις ξέφρενες διακοπές τους στην Ίμπιζα, όπου βρέθηκαν για τα 32α γενέθλια της γνωστής Instagrammer.

    Αφορμή στάθηκε η τελευταία ανάρτηση της Στέλλας Πάσσαρη, με φωτογραφίες από πάρτι στο νησί, την ώρα που στην Ελλάδα μαίνονταν καταστροφικές πυρκαγιές. Η εικόνα της διασκέδασης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πολλούς να επικρίνουν κυρίως την Ιωάννα Τούνη για την προβολή του ταξιδιού της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

    «Λίγο κουράζει όλο αυτό το επιφανειακό πανηγύρι λες και είστε 18χρονα. Από την άλλη πλευρά, αυτό πληρώνει τους λογαριασμούς, οπότε καλά κάνετε», σχολίασε χαρακτηριστικά κάποια στο Instagram, με άλλη να προσθέτει: «Καλά να περνάς αλλά λίγος σεβασμός και ενσυναίσθηση δεν βλάπτει».

    Άλλος έγραψε: «Οι κοπέλες ζουν στον κόσμο τους όπως πάντα, δεν βλέπουν τι γίνεται δίπλα τους στη χώρα που ζούνε γιατί απλά δεν τους νοιάζει. Κάνουν λες και είναι 15 χρονών και δεν έχουν ξαναβγεί για ποτό και για πάρτι».

    τουνη
    τουνηη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτό είναι το μυστικό για καλύτερη σεξουαλική ζωή – Και δεν έχει σχέση με το σεξ

    Εάν τα κάνετε όλα μαζί με τον σύντροφό σας,...

    Γιατί με πιάνει φαγούρα μετά το μπάνιο;

    Ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο...

    Πώς θα καταλάβετε ότι το μαξιλάρι σας θέλει αλλαγή

    Μπορεί να έχουμε βρει το κατάλληλο μαξιλάρι και να...

    Σχέσεις: Τελικά πόσο διαρκεί ο έρωτας; – Τι λένε οι επιστήμονες

    Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο διαρκεί ο έρωτας, ένα από...