Παύλος Καγιαλής: Πατέρας έγινε για πρώτη φορά ο Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας

    Ημερομηνία:

    Ο “χάλκινος” Ολυμπιονίκης του Ρίο, Παύλος Καγιαλής έγινε για πρώτη φορά πατέρας, με τη σύζυγό του, Γεωργία Παράσχου να φέρνει στον κόσμο ένα αγοράκι, το πρώτο παιδί του ζευγαριού.

    Ο Παύλος Καγιαλής, που είχε γράψει ιστορία με την Ελλάδα στην ιστιοπλοΐα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016, παντρεύτηκε πρόσφατα την Γεωργία Παράσχου και πλέον η οικογένειά τους μεγάλωσε, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στα social media, η σύζυγος του “χάλκινου” Ολυμπιονίκη.

    “Αυτός ο 15Αύγουστος θα μείνει για πάντα χαραγμένος στην καρδιά μας. Γεμάτος συγκίνηση, δυσκολίες και απρόοπτα, με το πιο φωτεινό δώρο που θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε, το μωρό μας”, έγραψε σχετικά η Γεωργία Παράσχου στο instagram.

    Η ανάρτηση είχε μία σειρά από φωτογραφίες από το μαιευτήριο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον καταυλισμό της Γαστούνης για τον ξυλοδαρμό του περιπτερά – Αναμένονται συλλήψεις

    Σύμφωνα με πληροφορίες του detegr, σήμερα Πέμπτη διμοιρίες της...

    Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία μίνι μάρκετ

    Αναστάτωση επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο του...