Μωρό 18 μηνών έπεσε από εν κινήσει αυτοκίνητο – Του έλυσε τη ζώνη και του άνοιξε την πόρτα ο αδερφός του

    Ημερομηνία:

    Σοβαρά τραυματισμένο νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Ρώμης ένα αγοράκι 18 μηνών, το οποίο έπεσε από αυτοκίνητο που βρισκόταν εν κινήσει, στη διαδρομή από το Corchiano προς τη Viterbo.

    Το ατύχημα σημειώθηκε σε επαρχιακή οδό, όπου το μικρό παιδί ταξίδευε μαζί με τη μητέρα του και τον 3χρονο αδερφό του. Σύμφωνα με την Corriere della Sera, ο μεγαλύτερος αδερφός φέρεται να απασφάλισε πρώτα τη ζώνη ασφαλείας του παιδικού καθίσματος στο οποίο βρισκόταν ο μικρός, και στη συνέχεια να άνοιξε την πίσω πόρτα του οχήματος. Το αποτέλεσμα ήταν το μωρό να πέσει από το αυτοκίνητο εν κινήσει.

    Η μητέρα, έντρομη, σταμάτησε το αυτοκίνητο και έσπευσε να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο παιδί. Στη συνέχεια μετέβη άμεσα στο νοσοκομείο Santa Rosa, κρατώντας στην αγκαλιά της το αιμόφυρτο αγοράκι. Οι γιατροί, διαπιστώνοντας τη σοβαρότητα των τραυμάτων από την πτώση, έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του με ελικόπτερο στο Gemelli της Ρώμης, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

    Στο σημείο μετέβη αργότερα η αστυνομία, προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες του περιστατικού.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΛΛΑΔΑ: «Κυνηγοί» πεταλούδων κατέγραψαν 230 είδη

    Είναι οι έλληνες… κυνηγοί πεταλούδων και συμμετέχουν στο πρώτο εθελοντικό...

    Φακές αραντιστές: μια παραδοσιακή συνταγή της Αστυπάλαιας

    Την πιο διαφορετική συνταγή για φακές τη βρίσκουμε στην κουζίνα της...

    Τι είναι το «carouseling» και… γιατί όλοι λένε ότι σκοτώνει τον έρωτα

    Αν έχεις ανέβει ποτέ σε ένα καρουζέλ σε λούνα...

    Μπορούμε να καταψύξουμε το τυρί;

    Καλύτερα να αναδιατυπώσουμε το ερώτημα ως εξής: Αξίζει να...