Για μια ακόμη φορά, μετά από παρεμβάσεις του υποψήφιου βουλευτή Αχαΐας της Ελληνικής Λύσης κ. Δημήτρη Παλούμπη, σημαντικά θέματα της Αχαΐας θα συζητηθούν στην Βουλή.
Συγκεκριμένα, αφού ο κ. Παλούμπης ανέδειξε με άρθρα και επιστολές του προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης κ. Κυριάκο Βελόπουλο το θέμα της πραγματικής ολοκλήρωσης της Πατρών-Πύργου καθώς και τα τεράστια επιχειρησιακά κενά και τις ελλείψεις που έφεραν τις μεγάλες καταστροφές από τις πυρκαγιές στην Αχαΐα, ο κ. Βελόπουλος κατέθεσε ήδη τις δυο σχετικές ερωτήσεις στη Βουλή, ώστε να ζητηθούν απαντήσεις από την Κυβέρνηση.
«Είναι σημαντικό το γεγονός ότι ο Πρόεδρος και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ελληνικής Λύσης είναι η πραγματική και μάχιμη αντιπολίτευση στη Βουλή. Δική μας δουλειά είναι να αναδεικνύουμε τα ζητήματα του τόπου μας, ώστε να φτάνει η φωνή μας, να φτάνουν τα προβλήματα της περιοχής στη Βουλή. Εκεί που θα αναγκαστούν οι Υπουργοί της Κυβέρνησης να απαντήσουν συγκεκριμένα για τα φλέγοντα (στην κυριολεξία…) ζητήματα της Αχαΐας, για τα οποία μέχρι σήμερα αδιαφορούν επιδεικτικά και περιορίζονται να εμπαίζουν τους πολίτες του Νομού μας, όπως και όλης της χώρας. Η Αχαΐα όμως δεν ζητά ελεημοσύνη. Απαιτεί δικαιοσύνη και σεβασμό» σημείωσε ο Δημήτρης Παλούμπης.