Toν Σεπτέμβρη τα ηλεκτρικά ποδήλατα στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αρμόδιας αντιδημάρχου Αναστασία Τογιοπούλου τα ηλεκτρικά ποδήλατα θα βγουν στους δρόμους της Πάτρας μέσα στον Σεπτέμβριο, όταν δηλαδή η εταιρεία που έχει αναλάβει το όλο έργο μπορέσει να τα εγκαταστήσει.

    Στη συνέχεια θα γίνει μια παρουσίαση – ενημέρωση προς το κοινό του όλου συστήματος των ηλεκτρικών κοινόχρηστων ποδηλάτων για το πώς λειτουργεί και το πώς μπορεί να γινει κανείς μέλος αποκτώντας την κάρτα.

    Πάντως τα ηλεκτρικά ποδήλατα ήδη βρίσκονται στις αποθήκες του δήμου, ενώ οι βάσεις αυτών έχουν εγκατασταθεί από τις αρχές του καλοκαιριού, σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν οριστεί. Θυμίζουμε ότι η αρχική εκτίμηση ήταν ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα και το όλο σύστημα θα είχε ξεκινήσει την λειτουργία του μέσα στον Αύγουστο, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατόν.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αλλάζουν οι προτιμήσεις του πλούτου – Από προϊόντα σε ταξίδια πολυτελείας

    Ενα χάσμα αναδύεται στον κλάδο της πολυτέλειας. Από τη...

    Φοινικούντα: Στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί ο συνεργός της διπλής δολοφονίας

    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο διπλό φονικό της Φοινικούντας...

    “Πράσινο φως” για το νέο ΚΤΕΛ: Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία στους δρόµους – ΟΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

    Το «πράσινο φως» άναψε η Αποκεντρωµένη ∆ιοίκηση Πελοποννήσου, ∆υτικής...

    Οι Κανίβαλοι των Άνδεων – Η σκοτεινή πλευρά ενός «θαύματος»

    13 Οκτωβρίου 1972 Ήταν Παρασκευή και 13 όταν η πτήση...