ΠΑΤΡΑ: ΔΕΙΤΕ πότε θα λειτουργήσει ο νέος σταθμός υπεραστικών λεωφορείων

    Ημερομηνία:

    Σε φάση αναμονής βρίσκονται οι υπεύθυνοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, εκτιμώντας ότι έως τα τέλη Οκτωβρίου ο νέος σύγχρονος Τερματικός Σταθμός Λεωφορείων, στους πρώην Μύλους του Αγίου Γεωργίου Πατρών, θα τεθεί σε λειτουργία.

    «Περιμένουμε να προχωρήσουν οι διαδικασίες, που είναι απαραίτητες, με βάση όσα έχουν ήδη αποφασιστεί» αρκέστηκε να πει λακωνικά στον «Νεολόγο» ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Ανδρέας Μανωλόπουλος.

    Μέχρι την έναρξη λειτουργίας

    Οι αποφάσεις για τις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν, ήδη, περάσει από το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων και το επόμενο βήμα είναι τώρα η δημοσίευσή τους στο Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβέρνησης για να πάρει ΦΕΚ. . Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμος αναμένει έγγραφο από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος, που θα σταλεί στα συναρμόδια αρμόδια Υπουργεία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 11/11/2025

    18:00 Novasports Prime Ντουμπάι – Ερυθρός Αστέρας Euroleague 19:00 COSMOTE...

    Πάτρα: Αυτό είναι το 2ο ξενοδοχείο που έκλεισε προσωρινά

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%bf-2%ce%bf-%ce%be%ce%b5%ce%bd%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ad/

    Ρύθμιση για σύνταξη με οφειλές προς τον ΕΦΚΑ: Ανατροπή με το όριο άνω των 30.000 ευρώ

    Μπορεί το τελευταίο διάστημα να κυκλοφόρησε το σενάριο πως...

    Επίδομα παιδιού: Νωρίτερα αναμένεται να καταβληθεί η 5η δόση

    Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου αναμένεται να λάβουν το επίδομα παιδιού...