Θεσσαλονίκη: Άνδρες ακινητοποίησαν 26χρονη μέσα στο σπίτι της

    Ημερομηνία:

    Απίστευτες στιγμές έζησε μία 26χρονη στη Θεσσαλονίκη, όταν κακοποιοί κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι της και να την ακινητοποιήσουν.

    Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Η 26χρονη περίμενε επίσκεψη από φίλους της, με τους οποίους είχε επικοινωνήσει και γνώριζε ότι θα φτάσουν σύντομα. Όταν άκουσε το ασανσέρ θεώρησε ότι έφτασε η παρέα της και άφησε την πόρτα μισάνοιχτη και απομακρύνθηκε.

    Τη στιγμή όμως εκείνη στο κτίριο δεν βρίσκονταν οι φίλοι της, αλλά οι δύο κακοποιοί, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την ανοιχτή πόρτα και μπήκαν στο διαμέρισμα της νεαρής. Ο ένας την έπιασε από το κεφάλι, κλείνοντάς της το στόμα και ο δεύτερος άρχισε να ψάχνει στο διαμέρισμα.

    Φλίγκος

    Σύμφωνα με το Thestival, η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο όταν ένοικος διαμερίσματος κατήγγειλε ότι είδε από το «μάτι» της εισόδου του ένα ύποπτο άτομο.

    Στο κτίριο έφτασαν οι αστυνομικοί και ξεκίνησαν να αναζητούν τους δράστες, όπου χωρίς να εντοπίσουν κάποιον συνέχισαν την αναζήτηση, μέχρι που άκουσαν την κοπέλα να προσπαθεί να καλέσει σε βοήθεια.

    Την πόρτα άνοιξε ο ένας κακοποιός, ενώ ο άλλος κατέφυγε στο μπάνιο της 26χρονης. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου.

    Κατάθεση έδωσε και η 26χρονη, ενώ σήμερα οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα, αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της απόπειρας ληστείας, της πρόκλησης σωματικής βλάβης, της παράνομης κατακράτησης και της απείθειας.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Σήμερα στον ανακριτή ο οδηγός του ΙΧ που προκάλεσε την τραγωδία στην οδό Αμερικής! Τι θα υποστηρίξει

    Σήμερα ενώπιον του ανακριτή απολογείται ο άνδρας – πατέρας...

    Μόνο το 54% των Ελλήνων οδηγών φορούν ζώνη ασφαλείας – Αυξάνεται η χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση

    Η συνολική χρήση ζώνης ασφαλείας στην Ελλάδα φτάνει μόλις στο 54%, ενώ...

    ΠΑΤΡΑ: Σχολικά είδη από τη ΦΛΟΓΑ

    Φέτος συνδυάστε τη φοίτηση του παιδιού σας στο σχολείο,...