Το παραλήρημα του Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: «Αν κάποιος έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα»

    Ημερομηνία:

    Ως «λιγότερο σοβαρό αδίκημα» χαρακτηρίζει την ενδοοικογενειακή βία ο Ντόναλντ Τραμπ, εγείροντας ερωτήματα για την στάση του, στην στήριξή του στα θύματα και «εγκληματικά» μηνύματα που περνά με τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ κατηγορήθηκε τη Δευτέρα (08.09.2025) πως υποβαθμίζει τη σοβαρότητα του συγκεκριμένου αδικήματος, λέγοντας πως αυτά τα περιστατικά δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές για την εγκληματικότητα.

    Στο νέο παραλήρημά του γύρω από το ζήτημα της ενδοοικογενειακής βίας, o Ντόναλντ Τραμπ ισχυρίστηκε πως οι πολιτικοί αντίπαλοί του βάλθηκαν να παραφουσκώνουν τις στατιστικές για την εγκληματικότητα για να αμαυρώσουν την εικόνα του.

    Φλίγκος

    «Αν κάποιος άνδρας έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα», πρόσθεσε, προκαλώντας μερικά χάχανα στο ακροατήριο: κάτι που επίσης δημιουργεί ανησυχία.

    «Ο Ντόναλντ Τραμπ μας έδειξε – ξανά – ποιες είναι οι πεποιθήσεις του», ανέφερε η Κιμ Βιγιανουέβα, η πρόεδρος της NOW (Εθνικής Οργάνωσης για τις Γυναίκες), συνομοσπονδίας συλλογικοτήτων υπεράσπισης των γυναικείων δικαιωμάτων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Όλη η αλήθεια για τις φήμες εγκυμοσύνης

    Εδώ και πολλά χρόνια η Κατερίνα Καινούργιου δεν διστάζει να μοιράζεται...

    Χτύπημα του Ισραήλ στη Ντόχα του Κατάρ: Στόχος ο ηγέτης της Χαμάς, Χαλίλ αλ Χάγια

    Το Ισραήλ χτύπησε στην Ντόχα με στόχο την ηγεσία...

    Ν. Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ θα παρουσιάσει στη ΔΕΘ σχέδιο που θα δίνει προοπτική σε όλους τους Έλληνες

    Με εκπροσώπους παραγωγικών και κοινωνικών φορέων ενόψει της ομιλίας...