Νέες μηνύσεις από τον Γιώργο Μαζωνάκη αύριο Παρασκευή – Ποιους αφορούν

    Ημερομηνία:

    Νέες μηνύσεις καταθέτει αύριο Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Μαζωνάκης κατά των μελών της οικογένειάς του και μίας φίλης του οικογενειακού του περιβάλλοντος, όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του στο MEGA.

    Ο κ. Μερκουλίδης είχε προαναγγείλει μιλώντας στο MEGA ότι «ετοιμάζουμε μηνύσεις κακουργηματικού χαρακτήρα», σχετικά με το αίτημά τους για τον εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική. Οι μηνύσεις που θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στρέφονται κατά των φυσικών και ηθικών αυτουργών για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο του Γιώργου Μαζωνάκη, και αφορούν τον πατέρα του, την μητέρα του, τις δύο αδελφές του, αλλά και μία οικογενειακή φίλη.

    Όπως είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του τραγουδιστή στο MEGA «θα μηνύσουμε όσους συμμετείχαν με ψευδείς καταθέσεις. Είναι μέλη της οικογένειάς του και μία φίλη τους. Μην ξεχνάτε τον διασυρμό και τη συκοφάντηση που πήρε από αυτές τις ακραίες, παράνομες και άθλιες ενέργειες που έγιναν εις βάρος του. Το κάνει με πόνο καρδιάς, αλλά είναι μονόδρομος η προσφυγή στη δικαιοσύνη για να προστατεύσει τον εαυτό του».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Αδέσποτο σκυλί… μέσα στο Νοσοκομείο – φωτό

    Συνέβη την Τετάρτη στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο! Όπως μας...

    Βορίζια: Η πολύνεκρη βεντέτα πριν από 70 χρόνια

    Εβδομήντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την 27η Αυγούστου του...