Κλέλια Ανδριολάτου: Με λευκό μπικίνι σε καρότσα αγροτικού

    Ημερομηνία:

    Στη Μύκονο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Κλέλια Ανδριολάτου. Η ηθοποιός, που πριν από λίγες ημέρες μαζί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αποκάλυψαν πως η σειρά «Maestro in Blue» θα συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε γυρίσματα για τη νέα της ταινία.

    Συγκεκριμένα, θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Mykonos», της οποίας την παραγωγή έχει αναλάβει η εταιρεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και η οποία ακολουθεί τις περιπέτειες μιας εκκεντρικής ομάδας ευγενών κλεφτών, που ληστεύουν αλαζονικούς τουρίστες που καταστρέφουν το νησί τους κάθε καλοκαίρι.

    Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν τη βλέπουμε με λευκό μπικίνι και παρεό στις αποχρώσεις του πράσινου και του κίτρινου να περπατά και να ανεβαίνει στην καρότσα ενός αγροτικού αυτοκινήτου.

    Η Κλέλια Ανδριολάτου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, ενώ έχει σπουδάσει και Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις. Τον τελευταίο καιρό βρίσκεται συχνά στο κέντρο της προσοχής τόσο λόγω της δουλειάς της όσο και της εντυπωσιακής εμφάνισής της. Η ίδια σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλαιότερα στο Marie Claire είχε πει σχετικά: «Είμαι αρκετά εξοικειωμένη με την “έκθεση”, από μικρή ηλικία λόγω της δουλειάς, οπότε αυτή η “δημοσιότητα” δεν είναι κάτι που μοιάζει παράταιρο ή ξένο, είναι περισσότερο νόρμα».

    Κλέλια Ανδριολάτου: Με λευκό μπικίνι σε καρότσα αγροτικού

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H κατάντια της Παναχαϊκής

    Παναχαϊκή εν έτει 2026! Το λάθος στη φανέλα του...

    Ο Προμηθέας βραβεύθηκε από την «Καλλιπάτειρα» για το «Good Athlete Better Person»

    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Privilege Event House» η εκδήλωση...

    Εκπαιδευτικοί: Ο οδηγός για την έξοδο στη σύνταξη – Ποιοι θεμελιώνουν δικαίωμα και πότε υποβάλλονται οι αιτήσεις

    Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνταξιοδότηση χιλιάδων εκπαιδευτικών έχει ξεκινήσει. Ο Φεβρουάριος...

    Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για οικονομία και Made in Greece για ποιότητα

    Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα εκτοξεύεται η παρουσία των προϊόντων ιδιωτικής...